
Giv dine kageudstikkere nyt liv
Giv dine gamle kageudstikkere et nyt formål, og brug dem til at lave pynten til kagen - eller måske den Instagram-venlige smoothiebowl? Udstikkerene virker ligeså godt til frugt, som til småkager og andet...
Giv dine gamle kageudstikkere et nyt formål, og brug dem til at lave pynten til kagen - eller måske den Instagram-venlige smoothiebowl? Udstikkerene virker ligeså godt til frugt, som til småkager og andet...
Chokoladekage går aldrig man aldrig galt i byen med, så er du i tvivl om hvad du skal bage næste gang, så prøv med en klassisk chokoladekage. Denne her er super lækker og let at lave, plus den ikke...
Mit navn er River Breinholt, nogle vil måske kunne genkende mig fra DR’s program ”Den store bagedyst” hvor jeg nåede til finalen, men til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut i Aarhus, og i min fritid bager jeg og...
Det her surdejsbrød er uden tvivl mit favoritbrød. Fremgangsmåden er en blanding af flere forskellige brød, som jeg har afprøvet igennem tiden, hvor jeg har udplukket det bedste fra dem alle. Når...
Ingredienser : Marcipanmarengs: 75 g. lakridsmarcipan 25 g. almindelig marcipan 3 æggehvider 150 g. sukker Mandelflager Lakridspulver Fyld: Piskefløde Jordbær i mindre stykker Pynt:...
Af River Breinholt Hvor skal man starte? Brødbagning kan være lidt af en jungle nogle gange, med mange forskellige meninger om hævetyper, meltyper, bagesten, gryder, surdej osv. Jeg har...
Modtag ca. ugentligt en mail med lækre opskrifter, gode tilbud og bageinspiration.
*Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen!
Ved tilmelding bekræfter du at have læst og accepteret vores persondatapolitik
.
Mange tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Du vil nu modtage ca. 1-2 gange om ugen tilbud og inspiration på lækkerier du kan lave i køkkenet inden for det søde og salte køkken samt konfekt.
Med venlig hilsen - holdet fra Bagetid