
Sandwichbrød
Opskrift på hjemmebagt toastbrød/sandwichbrød Et hjemmelavet toastbrød/sandwichbrød med en sprød skorpe er utrolig lækkert. Og så er det et sikkert hit til madpakken. Vi har fået...
Opskrift på hjemmebagt toastbrød/sandwichbrød Et hjemmelavet toastbrød/sandwichbrød med en sprød skorpe er utrolig lækkert. Og så er det et sikkert hit til madpakken. Vi har fået...
I forbindelse med DM i Skills, for konditor elever, havde jeg den fornøjelse af at arbejde med en af Bagetids super flotte professionelle chokoladeforme. Ikke nok med dét, brugte jeg også denne fantastiske æblevin fra Cold Hand Winery, og det endte med at være en helt fantastisk kombination. Få hele opskriften her!
Dette er en super let opskrift på nogle skønne mousse kager, uden raffineret sukker, med en lækker karamel mousse og en smagfuld mørk Callebaut chokoladeskal. Kagerne er gluten- og laktosefrie, og perfekte at servere til gæsterne til dessert, efter f.eks. en hyggelig middag.
Carmen viser dig hvordan du bruger en chokoladeform , til at lave fyldte chokolader - det er faktisk super simpelt! Noget af det vigtigste du skal huske er tempereringen af din chokolade - den skal gerne ramme mellem 31 og 32 grader,...
Janni har indsendt en super skøn opskrift, på en rig og smagfuld brownie/chokoladekage, som man ikke kan lade være med at savle lidt over!
Rabarber er skøn til at lave forårs desserter af, når de begynder af komme frem i maj. Denne rabarbertærte er perfekt at lave til f.eks. mors dag, der jo er lige rundt om hjørnet. Servér den med is, cremefraiche eller yoghurt – de passer alle super godt til!
Modtag ca. ugentligt en mail med lækre opskrifter, gode tilbud og bageinspiration.
*Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen!
Ved tilmelding bekræfter du at have læst og accepteret vores persondatapolitik
.
Mange tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Du vil nu modtage ca. 1-2 gange om ugen tilbud og inspiration på lækkerier du kan lave i køkkenet inden for det søde og salte køkken samt konfekt.
Med venlig hilsen - holdet fra Bagetid