Indkøbskurv
Du har ingen varer i kurven.
BAM cheesecake blanding vil imponere dig med dens nemme og ekstremt hurtige tilberedning. Blandingen giver en delikat og luftig creme, som du kan bruge til at lave cheesecake, desserter i serveringsglas eller som tærtefyld. Cheesecake creme behøver ikke yderligere bagning, og derfor er tilberedningen endnu hurtigere. Vi anbefaler at berige cheesecake cremen med frisk frugt, du kan også tilføje en kiksebund og lave en rigtig Cheesecake! Mulighederne er uendelige, lad din fantasi og smag få frit løb!Tilberedningen er meget nem, da blandingen blot blandes med vand og pisket sød fløde. Du kan tilføje en kiksebund til cheesecakefyldet og yderligere berige smagen med frisk frugt.Se mere BAM her på Bagetid.dk! Se mere til BAM på deres Instragram eller Facebook lige her.Produktet er glutenfriSådan gør du: Tilsæt cheesecakepulver (200 g) til 500 ml vand (10-15 grader) og bland godt. I en anden skål piskes den usødede piskefløde (500 g), indtil der begynder at dannes bløde toppe.Tilsæt derefter gradvist flødeskum for at blande blandingen af vand og cheesecake-pulver. Rør grundigt. Stil i køleskabet i mindst 2 timer eller i fryseren i mindst 40 minutter.Opbevares i køleskabet. Mængden af blandingen, vand og fløde kan justeres i overensstemmelse hermed for at tilberede mindre mængder.
Ingredienser: Sukker, kvarkpulver, animalsk gelantine (oksekød), modificeret stivelse, surhedsregulerende middel: citronsyre (E330), dehydreret glucosesirup, smagsstoffer.
Kan indeholde spor af: soja.
Vægt | 0.2 kg |
---|---|
Supplier Number | 2158 |
Energi: | 1650 kJ/390 kcal |
Fedt: | 0,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer: | 0 g |
Kulhydrat: | 81,4 g |
- heraf sukkerarter: | 75,6 g |
Kostfibre: | 0 g |
Protein: | 13,1 g |
Salt: | 011 g |
Vægt | 200 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.