UDSOLGT

Kornkværn Hawos Easy – 6 kg/t

Vareid: 3157
2.695,00DKK


Hawos Easy Kornkværn er en lille, men kraftfuld kværn med en kapacitet på 6 kg/time. Dimensioner: 15 (L) x 15 (B) x 33 (H) cm. Vægt: 7,9 kg. Effekt: 360 Watt Tragtkapacitet (hvede): ca. 560 gram Møllesten diameter: 70 mm Frihøjde til skål: 14 cm Leveres med 10 års fabriksgaranti. Bemærk, at kornkværnen ikke er på lager, og der vil være 1-2 ugers leveringstid

Beskrivelse

Hawos Easy er en lille, men effektiv og effektfuld kornkværn, der kun fylder ganske lidt på køkkenbordet med en længde og bredde på bare 15 cm. Alligevel kværner den kraftfulde industrimotor på hele 360 Watt snildt hele 6 kg mel pr. time!

Du indstiller melfinheden på det trinløse hjul der går fra helt fin til ekstra grov. Kabinettet er lavet af olieret bøgetræsfiner.

Kværnen er fremstillet i Tyskland af Hawos Kornmühlen GmbH, der har lavet kornkværne til hjemmebrug siden 1977. Kværnen leveres med 10 års fabriksgaranti.

Hvorfor kværne mel selv?

Almindeligt hvidt mel er fremstillet med henblik på holdbarheden. Dette sker på bekostning af de vitale andele af korn som er vigtige for vores ernæring. Hvidt konsummel indeholder kun et smags- og lugtneutralt udtræk af korn, den såkaldte melkrop, der ikke har nogen nævneværdig ernæringsmæssig værdi.

I fuldkornsmel er alle dele af det hele korn bevaret, men efter kværneprocessen fordamper vitaminerne og værdifulde vital- og aromastoffer hurtigt. Mange ting smager bedst, når de er friske, og
mister deres værdi ved opbevaring – det samme er gældende for mel. Vores forslag er derfor: Køb hele korn og kværn dem selv! På den måde har man altid frisk mel og kan løbende kværne nyt efter behov. Med din egen kornkværn er du med andre ord sikker på altid at have friskkværnet mel til dine bageprojekter.

Vægt 8.9 kg
Supplier Number

E015

Materiale

Træ

Fødevarekontakt godkendt

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.