UDSOLGT
Geleringspulver til marmelade med mindre sukker – Dr. Oetker
Vareid: 10000
Varenr.: 5701073066294
16,95kr.
Varenr.: 5701073066294
Geleringspulver til marmelade anvendes til alle slags frugt og bær – også de pektinfattige som hindbær.Til 1 kg frugt – tilsæt kun 250 g sukkerSe meget, meget mere til Dr. Oetker her
Ingredienser: Sukker, geleringsmidler (carrageenan, kaliumchlorid), fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel), konserveringsmiddel (sorbinsyre).
Ingredienser: Sukker, geleringsmidler (carrageenan, kaliumchlorid), fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel), konserveringsmiddel (sorbinsyre). |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 1458/344 |
Fedt | 0 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 78 g |
Heraf sukkerarter | 78 g |
Protein | 0,2 g |
Salt | 0,39 g |
Vægt | 0,02 kg |
---|---|
Supplier Number | 1-54-006629 |
Energi: | 1458 kJ/344 kcal |
Fedt: | 0 g |
- heraf mættede fedtsyrer: | 0 g |
Kulhydrat: | 78 g |
- heraf sukkerarter: | 78 g |
Kostfibre: | 0 g |
Protein: | 0,2 g |
Salt: | 0,39 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.