UDSOLGT

Geleringspulver til marmelade med mindre sukker – Dr. Oetker

Vareid: 10000
Varenr.: 5701073066294
16,95kr.


Geleringspulver til marmelade anvendes til alle slags frugt og bær – også de pektinfattige som hindbær.Til 1 kg frugt – tilsæt kun 250 g sukkerSe meget, meget mere til Dr. Oetker her

Ingredienser: Sukker, geleringsmidler (carrageenan, kaliumchlorid), fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel), konserveringsmiddel (sorbinsyre).

Ingredienser: Sukker, geleringsmidler (carrageenan, kaliumchlorid), fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel), konserveringsmiddel (sorbinsyre).

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1458/344
Fedt0 g
Heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat78 g
Heraf sukkerarter78 g
Protein0,2 g
Salt0,39 g
Vægt 0,02 kg
Supplier Number

1-54-006629

Energi:

1458 kJ/344 kcal

Fedt:

0 g

- heraf mættede fedtsyrer:

0 g

Kulhydrat:

78 g

- heraf sukkerarter:

78 g

Kostfibre:

0 g

Protein:

0,2 g

Salt:

0,39 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.