Silikomart Professional

Silikomart professional er kendt for deres silikoneforme absolut topkvalitet. Med formene fra Silikomart professional bliver det muligt for dig at skabe de smukkeste kager hjemme i køkkenet. Formene er nemme at bruge og mange af dem består af flere dele, som sammen giver et kreativt og professionelt udtryk. 

Formene fra Silikomart professional har både en lang holdbarhed og er fuldstændig fri for lugt. De er nemme at opbevare, og det er nemt at få dine kager ud af formene igen. Det sikrer et knivskarpt resultat – hver gang. 

Viser 48 af 96 produkter

Viser 48 af 96 produkter

Brug Silikomart professional forme til at skabe flotte kager

Med formene fra Silikomart professional kan du selv skabe de smukkeste mesterværker. Formene er lavet, så de er nemme at bruge. Nogle af formene kommer med flere dele, så det også er nemt at lave indlæg til eksempelvis moussekager. Det giver et professionelt look og er en flot overraskelse, når kagen skæres over. Det er også en nem måde at lave flere lag i kagen og stadig have et skarpt snit. 

Nogle af formene kommer også med en såkaldt adskiller, der gør det muligt at dekorere kagen på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis glace den ene halvdel af kagen i én farve og den anden halvdel i en anden farve. Adskilleren gør det også muligt, at farve halvdelen af kagen med chokoladefarve og den anden halvdel med glace. Resultatet ser imponerende ud, men sværhedsgraden er stadig nem. 

Silikomart professional - skabt i samarbejde med professionelle 

Silikomart professional adskiller sig fra andre silikoneforme, fordi de er udviklet i samarbejde med nogle af verdens dygtigste konditorer. Silikomart professional har blandt mange andre udviklet forme i samarbejde med det italienske landshold og det franske landshold. De har både udviklet forme til kager, tærter og is. Silikomart professional har også udviklet forme til islagkage til både det spanske og argentinske landhold, da det stillede op i The World Ice Cream Championship i 2018. 

De mange professionelle, der har været inde over formene, har været med til at skabe et stort udvalg af forskellige forme. Du finder eksempelvis forme til islagkager, ispinde og både store og portionsanrettede moussekager. Deres tærteforme er to-delte, så der både er en form til tærtebunden og til pynten på toppen.

Uanset om du er til aflange, runde eller firkantede forme, finder du det hos os. Der findes også et stort udvalg af mere kreative udformninger, hvor vi blandt andet kan nævne de spiralformede tourbillon eller de sky-formede cloud

Sådan laver du flotte kager 

Måske undrer dig over, de mange kagebloggere og instagrammere, der kan lave de fineste kager med skarpt snit? 

For mange af dem er hemmeligheden at de bruger forme fra Silikomart professional. Der er nemlig ingen grænser for, hvor smukke og kreative kager og desserter du kan lave. Det bliver muligt at lave tærter med skarpe kanter og flot pynt på toppen eller lave moussekager med flere lag gemt indeni. 

Selv hvis du er nybegynder inden for kageverden, kan du få flotte resultater med formene. Hvis du laver moussekager eller is, skal du blot huske, at indholdet skal være gennemfrosset, før du tager det ud af formen. Hvis du har problemer med at få indholdet ud, eller hvis du kommer til at efterlade mærker, er det fordi, indholdet ikke er frosset nok. I det tilfælde kan du enten lade formen med indholdet være i fryseren i længere tid, eller du kan skrue en smule ned for temperaturen i din fryser. 

Bageforme med flere formål 

Uanset om du er til moussekager, tærter, isdesserter eller chokolade, kan du finde en form fra Silikomart professional, der passer til dine behov. Silikone er et materiale, der både kan holde til høje temperaturer og frost. Derfor kan du både bruge dine forme til at bage kage, lave is og støbe chokolade. Hver form kan altså bruges til et utal af formål, og det sparer dig både penge og opbevaringsplads i køkkenskabet! 

 

Frequently Asked Questions

a:0:{}