Forretningsbetingelser

1. Aftale om køb, aldersgrænse m.v.

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i nærværende salgs- og leveringsbetingelser, og vi opfordrer dig derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, gøre dig bekendt med rettigheder og forpligtigelser, samt til at rette henvendelse til os i anledning af evt. spørgsmål.

Du får en kopi af vilkårene, når du modtager ordrebekræftelsen på din bestilling via e-mail. Vores salgs- og leveringsbetingelser er desuden altid tilgængelige via vores website www.bagetid.dk.

Det er ikke muligt at handle på BageTid.dk hvis du ikke er fyldt 18 år. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

2. Persondata, nyhedsbrev m.v.

For at man kan bestille og købe varer eller tjenesteydelser hos BageTid.dk, skal man lade sig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, e-mail, telefonnummer og adresse og vi logger dit IP-nummer. Dit IP-nummer bruges udelukkende i forbindelse med evt. misbrug.

Ved tilmelding af nyhedsbrev registrerer vi navn og e-mail. Ved deltagelse i konkurrencer, skal vi bruge navn, adresse, e-mail og telefonnummer på vinderne for at kunne sende præmien til vinderne. Konkurrencer vil typisk være via Sociale medier.
Oplysningerne transmitteres krypteret.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi kan videregive persondata til samarbejdspartnere eller långivere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter.

Navn, adresse, e-mail og telefonnummer videregives desuden til fragtfirmaet, der håndterer pakkerne for os, dette for, at vi kan sende pakkerne til jer.

Personoplysningerne registreres hos BageTid.dk ApS og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på BageTid.dk er BageTid.dk ApS. 

Som registreret hos BageTid.dk ApS har du ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til BageTid.dk ApS via mail til [email protected].

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev via e-mail, sker dette kun ved aktiv tilmelding. Det er let at framelde sig nyhedsbrevet enten via et link i bunden af hvert nyhedsbrev eller på BageTid.dk, Når du er frameldt, vil din e-mailadresse blive gemt i 2 år, hvorefter oplysningen slettes. Dette er for at kunne bevise, at vi lovligt har sendt nyhedsbreve ud i den periode hvor du har været tilmeldt.


Læs hele vores Persondatapolitik her.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på BageTid.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere BageTid.dk.

3. Priser på produkter

Alle priser på BageTid.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% dansk moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, idet priserne kan variere fra dag til dag. Når du handler med BageTid.dk indgås aftaler på dansk.

Vi opkræver ikke betalingsgebyrer ved brug af private kreditkort, er kortet udstedt som et firmakort kan der forekomme gebyrer i forbindelse med betaling.

BageTid.dk tager forbehold for fejl samt moms- og afgiftsændringer.

4. Bestilling af produkter

Når du har foretaget din bestilling via BageTid.dk’s online shop vil du modtage en ordrebekræftelse via den e-mail, du har benyttet. Af e-mailen vil det fremgå, hvilke produkter, du har bestilt samt pris og oplysninger om eventuelle leveringsomkostninger m.v.

5. Betalingsbetingelser

Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron og Mastercard.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Det er også muligt at betale med MobilePay Online.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.  

ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Hvis nødvendigt kan vi videregive persondata til ViaBill.

Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

6. Fortrydelsesret

Der skal være plads til at fortryde! Hos BageTid.dk har vi en retur-/fortrydelsesret på 14 dage efter du har modtaget din ordre. En betingelse for at gøre brug af returretten er, at varerne skal returneres i original emballage og evt. beskyttende emballage må ikke være brudt. Returretten gælder ikke spiselige produkter/fødevarer. Fødevarer tages aldrig retur.

Vi anbefaler at du sender din returpakke med PostNord eller GLS, da disse leverer til os i dagtimerne, og din pakke vil blive lagt indenfor vores ellers aflåste porte. 

Vælger du en anden forsendelses metode, kan vi ikke garantere for at vi modtager din pakke, da den kan risikere at blive lagt ved offentlig vej. Vi frasiger os et hvert ansvar for en pakke, der leveres til os om f.eks. natten, lagt ude foran vores aflåste porte. 

Pengene vil som udgangspunkt blive sat retur på det betalingskort som blev anvendt i forbindelse med dit køb på BageTid.dk.

Vi bestræber os på at returnere beløbet senest 5 hverdage efter vi modtager varerne. Du finder vores Standardfortrydelsesformular nederst i handelsbetingelserne.

Ved fortrydelse i form af ‘nægtet modtagelse’ eller ikke afhentet, da opkræver vi et gebyr på 39,95 kr, svarende til vores udgifter til returforsendelsen.

Der ydes 2 års garanti fra fakturadato mod fabrikationsfejl ifølge gældende lovgivning.

BageTid.dk ombytter så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.

Udgiften til returforsendelser ved reklamation eller defekte produkter afholdes af BageTid.dk medmindre andet er aftalt.

Udgiften til returforsendelser ved fortrydelse afholdes af køber selv, medmindre andet er aftalt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi hele varens beløb tilbage til dig, uden unødig forsinkelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vi kan kun tilbagebetale til kortet, som ordren er lagt med. Har du f.eks. fået et produkt i gave, kan vi kun udstede et gavekort dig, modtageren, eller vi kan lave krediteringen til den originale køber.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

BageTid.dk ApS
Gammelbrovej 4
6100 Haderslev

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

7. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Særligt for erhvervskunder gælder, at reklamationsperioden er begrænset til 12 måneder fra levering. Erhvervskunden er forpligtet til straks at foretage kontrol af varen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Transportskader skal straks gøres gældende overfor transportøren. Reklameres der ikke rettidigt, bortfalder retten til at gøre mangler gældende.

Ved fragtskade eller reklamation kan du kontakte os for at få fremsendt en forudbetalt returlabel på email. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

Varen sendes til:

BageTid.dk ApS
Gammelbrovej 4
6100 Haderslev

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

8. PriceRunner købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster intet og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. Besøg PriceRunner for at se de endelige regler og vilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

9. Ændring eller annullering

Det er som udgangspunkt ikke muligt at ændre en bestilling, der er afgivet, men du kan gøre brug af din fortrydelsesret. Læs mere under punkt 6.

BageTid.dk bestræber sig imidlertid altid på at opretholde et højt serviceniveau, og har du afgivet en bestilling ved en fejl, skal du hurtigst muligt kontakte os for at høre om det er muligt at ændre ordren. Er varen allerede sendt, er det ikke muligt at ændre bestillingen.

10. Ansvar

BageTid.dk bestræber sig altid på, at bestilte varer bliver leveret hurtigst muligt, men påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse.

BageTid.dk påtager sig ikke ansvaret for, at vores varer forårsager indirekte skade, følgestab, tab af arbejdsfortjeneste m.v. Brug af varer købt via BageTid.dk sker således på eget ansvar.

BageTid.dk påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.

11. Fragt og levering

BageTid.dk leverer i samarbejde med PostNord. BageTid.dk bestræber sig på at sende varerne samme dag, som ordren er afgivet, hvis vi har modtaget din bestilling inden kl. 13.00 på hverdage. Enkelte varer kan have en væsentlig længere leveringstid, hvilket altid står anført i forbindelse med bestilling af varen.

Vær opmærksom på at din pakke kan blive leveret til en anden pakkeshop, hvis din valgte pakkeshop ikke har plads til din pakke.

Leveringstid 1-2 hverdage.

Det er desværre ikke muligt at afhente varer på lageret, og der kan heller ikke handles på vores adresse.

12. Lovvalg og værneting

Køb via BageTid.dk er reguleret af dansk ret. Hvis køber er erhvervsdrivende, kan sagen alene indbringes for Retten i Sønderborg – Afdelingskontoret i Haderslev.

13. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

BageTid.dk

Gammelbrovej 4

6100 Haderslev

E-mail: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret 16/02/2023

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Quantity Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.