FunCakes

FunCakes er en hollandsk producent, som blev grundlagt i 2009. Virksomheden producerer et bredt udvalg af bageudstyr og ingredienser til bagning af brød og kager. FunCakes udvikler hele tiden sortimentet, så de får prøvet nye trends af og sikrer, at der er noget for enhver smag. FunCakes helt store bestsellere er deres velsmagende fondant og marcipan, som er i god kvalitet, nem at arbejde med og findes i et utal af farver. Produkterne er særdeles anbefalelsesværdig, ligesom FunCakes andre produkter indenfor kagepynt og præsentationselementer.

FunCakes producerer også mange forskellige produkter – og er især også kendt for deres kagemix, krymmel, chokolade, rullefondant, kagekasser og kagepap til kager.

På FunCakes egen side kan du finde mange forskellige opskrifter, som guider dig til at finde ud af hvor mange kager, kan du lave med deres sortiment af kagemix.

FunCakes arbejder altid på at forbedre deres sortiment, og imødekomme deres kunders ønsker – og lige netop derfor, har de lanceret 5 nye sukkerreducerede bageblandinger til cupcakes, svampekage, Enchanted creme, smørcreme og konditor creme. I disse opskrifer er dele af sukkeret blevet erstattet af kostfiber og sorbitol, som er et naturligt sukker.
Alt i alt er FunCakes et super godt valgt til både kagen og pynten hertil!

Viser 48 af 547 produkter

Viser 48 af 547 produkter