Værd at vide om E171 og de nye regler

Hvad er E171? E171 er et tilsætningsstof, der benyttes til at farve fødevarer med. Det bruges især til at lysne produkter, og er kendt for dets egenskab til at gøre et produkts farve solid i stedet for gennemsigtig. På grund af E171s evne til at være stabil når det udsættes for varme og lys, er

Det skal du bruge når du skal lave pizza

Godt mel er starten på den perfekte pizza – med få tilføjelser kommer man langt, og vil hurtigt kunne mærke ens pizza-bager-evner forbedres! Her får du et overblik over nogle af vores farvoritter, der altid er at finde i vores skabe og skuffer:   Blå Caputo eller Tipo 00: Disse typer mel, er malet efter

Tiramisu moussekage med lækker kaffe-mascarponemousse

En virkelig god tiramisu-kage med en uimodståelig kombination af luftige kagebunde og lækker kaffe-mascarponemousse. Perfekt til kaffen, eller bare fordi! Opskriften er lavet i samarbejde med WebOpskrifter.dk Du skal bruge Kagebunde: 2 æg 75 g sukker 1 tsk vaniljesukker 50 g hvedemel 1/2 tsk bagepulver 1 knsp salt 4 spsk amaretto   Tiramisu-mousse: 3,5 blade

Frisk sommerinspireret lagkage

Opskrift og billeder af Terese Hansen, som du også kan følge på hendes blog og hendes Instagram   Terese har endnu en gang gjort det! Denne gang har hun lavet en skøn, sommer-inspireret kage, som får os til at længes efter lune sommerdage. Den smukke kage har smage af citron og hyldeblomst – en perfekt kombination!   INGREDIENSER 8-10 personer

Lagkage med hindbærmousse og lakrids

En lækker lagkage med hindbærmousse og lakrids. Perfekt til fødselsdagen eller sommerfesten. Opskriften er lavet af Beate, der blandt andet også laver kageopskrifter til HurtigMums. Redskaber Springform – ca. 21 cm Evt. kageplast Evt. små udstikkere til at lave pynt til kagen Ingredienser 6-8 personer Lagkagebunde 4 æg 150 g sukker 150 g hvedemel 1

De bedste fastelavnsboller

Fastelavnsboller 12/24 stk. Jeg elsker Fastelavn – i Spanien, hvor jeg kommer fra, fejrer vi ”Karneval”, som svarer til det danske Fastelavn. Dog er det ikke helt det samme – traditionen indebærer f.eks. ikke fastelavnsboller, men i stedet tortillaer med anis. Men jeg ELSKER fastelavsboller, og alle de forskellige måder man kan få dem på.

Smuk og smagfuld pærer dessert

Opskrift og billeder af Terese Hansen, som du også kan følge på hendes blog og hendes Instagram Det her er uden tvivl en dessert, der til hver en tid vil imponere. Den er også et super godt bud på en nytårsdessert. Du kan vælge at lave én slags frugt eller springe ud i flere. Hvis du laver flere, vil

Fyldte chokolader med karamelfyld

Opskrift og billeder af Terese Hansen, som du også kan følge på hendes blog og hendes Instagram Fyldte chokolader med karamelfyld Simple fyldte chokolader med alverdens karamelfyld, 20-35 stk.   Udstyr Én hård chokoladeform i plastik Dejskraber Digitalt termometer Bordskraber eller palet Sprøjteposer   Chokoladeskal og bund 500 g foretrukken chokolade (mørk, mælk, hvid, karamelliseret hvid, ruby)   Karamelfyld 250 g

Passionsfrugtflødeboller med et twist af jul

Opskrift og billeder af Terese Hansen, som du også kan følge på hendes blog og hendes Instagram Passionsfrugtflødeboller med et twist af jul 30 små flødeboller Ingredienser Julesmåkagebund 125 g sukker 125 g stuetempereret smør 0.5 dl. fløde 250 g hvedemel 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. stødt kanel 0.5 tsk. stødt kardemomme 0.5 tsk. hvidt stødt peber 0.5

Unicorn cupcakes

Opskrift og billeder af Gitte Enevoldsen, som du også kan følge på hendes blog (link: froekenfryd.dk) og hendes Instagram (link: froeken_fryd)   Gitte Enevoldsen skriver: Forleden fyldte min niece 6 år, og jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at bage unicorn cupcakes. Det var lige en opgave for mig, som jeg straks sagde
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Quantity Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.