UDSOLGT

Romkugler – Valsemøllen

Vareid: 13276
Varenr.: 5701075202973
26,95kr.


Lækker blanding til romkugler, så du nemt lige kan servere et par søde sager.Det eneste du skal gøre er at tilsætte posens indhold i en skål. spæde vand til, røre det sammen, trille dem til kugler, og så kan du enten trille dem i det kokoskrymmel der følger med, eller bruge dit eget krymmel.Tilsæt evt. mere romaroma til opskriften, hvis du synes, det mangler.Se meget mere til Valsemøllens produkter her, og se flere kageblandinger her!Det skal du bruge:1 ps. Valsemøllen Romkugler1 dl. vandSådan gør du:1: Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.2: Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm.3: Bag kagen ved 180 gr (varmluft 160 gr) i ca. 10 minutter.4: Lad kagen køle af – gerne på køl.5: Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.6: Hæld Valsemøllen kokoskrymmel i en dyb tallerken. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne. Vend kuglen i kokoskrymmel. Gentag til massen er brugt.TIP:Byd på en smagfuld romkuglekage. Følg punkt 1, hæld dejen i en lille form på 18 x 18 cm, drys med kokos og bag i ca. 18 minutter ved 180 gr. Så er du klar til at servere en fristende romkuglekage.

Indeholder: Sukker, hvedemel, kokosmel, palmeolie (RSPO-certificeret), brun farin, havregryn, glucosesirup, kakaopulver, tøræg, majsstivelse, salt, 0,3% romaroma, bagepulver (E450, E500, hvedestivelse).

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1991/476
Fedt23 g
Heraf mættede fedtsyrer14 g
Kulhydrat60 g
Heraf sukkerarter36 g
Protein5,9 g
Salt0,57 g
Vægt 0,4 kg
Supplier Number

7947200

Energi:

1991 kJ/476 kcal

Fedt:

23 g

- heraf mættede fedtsyrer:

1,4 g

Kulhydrat:

60 g

- heraf sukkerarter:

36 g

Kostfibre:

4,5 g

Protein:

5,9 g

Salt:

0,57 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.