UDSOLGT

Callebaut Chokolade Callets W2 hvid 28% – 150 g

Vareid: 2323
34,95kr.


Hvid kvalitetschokolade fra belgiske Callebaut med 28% kakao.Callebaut Callets hvid er den fineste, hvide, belgiske chokolade med en lækker cremet smag.Opskrift N° W2 er endnu en af Octaaf Callebauts originale opskrifter, der med tiden er vokset til mange kokkes foretrukne chokolade.Denne chokolade er så belgisk, som den kan være, da den overvejende er lavet af mælk fra køer, der græsser på belgiske græsgange og sukkeret er fra lokalt dyrkede sukkerroer.Den har en dejlig smag med udtalte mælkeagtige, cremede, karamelagtige og vaniljenoter, der er i perfekt balance. W2 kan parres med en bred vifte af ingredienser og smagsvarianter: fra sur til bitter, krydderier til urter og fra frugt til øl.Med sin medium flydende evne er dette en fantastisk all-round chokolade. Brugt i chokoladebarer eller hule figurer overrasker den dig med sin dejlige satinglans og skarpe tekstur. Og stol helt på det til at smage mousse, cremer, is, drinks og saucer til.Chokoladen er specielt udviklet til at smelte og er således ideel til bagværk, dessert, is, flødeboller støbt i silikoneform og til konfekt med lækker fyld, ligesom den er perfekt som overtræk til popcakes.Se selvfølglig meget mere til Callebaut lige her!Produktet er vejet af under fødevaregodkendte forhold i condibøtte, som du nemt kan genanvende.Se video lænere nede for inspiration  

Ingredienser: sukker 46,5%; kakaosmør 29,5%; sødmælkspulver 23,5%; emulgator: sojalecithin <1%; naturlig vaniljesmag <1%

For allergener se fed skrift

Opbevaring: 12-20 ° C, i et mørkt, lugtfrit miljø.

(Indeholder mindst 28% kakaotørstof)

Krystalliseringskurve 45 gr – 27 gr – 28-29 gr

 

Vægt 0,205 kg
Supplier Number

cb424706

Energi:

2397 kJ / 569 kcal

Fedt:

35,8 g

- heraf mættede fedtsyrer:

21,6 g

Kulhydrat:

55,3 g

- heraf sukkerarter:

54,9 g

Protein:

6 g

Salt:

0 g

Farve

Hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.