UDSOLGT

Non Temp Mælkechkolade 500g

Vareid: 973106
Varenr.: 113051500
89,95kr.


Non Temp er en type “Easy Melt” erstatning for chokolade, selvom det teknisk set ikke er ægte chokolade. Dette skyldes, at Non Temp er fremstillet ved at kombinere kakaopulver af høj kvalitet, sukker og vegetabilsk fedt. Dette resulterer i en produkt, der både ligner og i stor grad smager som ægte chokolade.

En bemærkelsesværdig fordel ved Non Temp er, at den ikke kræver temperering før brug. Den skal blot smeltes, hvorefter den er klar til brug. Dette gør den til et yderst populært produkt blandt bagere og konditorer, især til udsmykning af kager og desserter med detaljerede mønstre og figurer.

Beskrivelse fra prodcenten:

Smager, ligner og størkner som ægte chokolade, med et sprødt knæk!
Under visse betingelser, kan det være svært at arbejde med chokolade. Især i meget varme klimaer eller køkkener med for høj en luftfugtighed. Hard Bakers Coating er en masse med en smag, mundfylde og glans, der kommer virkelig tæt på ægte chokolade, men behøver ikke temperering. Simpelthen smelte, anvende og køle direkte. Efter hærdning har slutresultatet udseende og blød satin glans af chokolade, med et hårdt, chokolade-lignende knæk.

Pose med 500g (ompakket).

Ingredienser: sukker, fuldt hærdet vegetabilsk fedt, ( kokos, palmekerne ), vallepulver, skummemælkpulver, fedt reduceret kakaopulver, mælkesukker, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljearoma   Produktet kan indeholde spor af ÆG, JORDNØDDER og andre NØDDER.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)2364/565
Fedt34 g
Heraf mættede fedtsyrer33 g
Kulhydrat57 g
Heraf sukkerarter56 g
Protein3,5 g
Salt0,3 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.