Ruby Chokolade til Is overtræk 500g, Callebaut – BEDST FØR 04/24^
Varenr.: 28574300097
Den ideelle chokolade til at dyppe is i!
Callebauts belgiske luksuschokolade er ekstremt flydende, når den er smeltet, hvilket giver det perfekte lag chokolade på dine is.
Chokoladen kræver ikke temperering; den skal blot opvarmes til 45°C, og så er den klar til brug. Dyb dine is 1-2 gange i chokoladen, afhængigt af hvor tykt et lag du ønsker. Tip: Den kan også anvendes til at overtrække flødeboller – klar til brug uden behov for at tilsætte kakaosmør eller lignende.
For at holde chokoladen varm under dypprocessen, især hvis du har en større mængde, anbefales det at bruge en chokoladesmelter, så den forbliver flydende og glat indtil du er færdig.
500g kvalitetschokolade pakket af KONDITORENS.dk. Callebaut distribuerer normalt kun denne chokolade i poser på 2,5 kg, hvilket gør dette produkt til en professionel ompakning.
Indeholder: Kakaosmør, sukker, sødMÆLKspulver, skummetMÆLKspulver, kakaomasse, emulgator: solsikkelecithin, syre: citronsyre, naturlig vanilje aroma |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 2527/604 |
Fedt | 43,4 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 26 g |
Kulhydrat | 44,5 g |
Heraf sukkerarter | 43,5 g |
Protein | 7,8 g |
Salt | 0,20 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.