Valsemøllen – Proteinboller, 500g

Vareid: 993593
Varenr.: 5701075202485
28,95kr.


Valsemøllen Proteingrødboller har et højt proteinindhold og 40% fuldkorn, der giver en sprød og saftig krumme. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen.

I bageblandingen medfølger en grødblanding og en melblanding. Ved at blande grødblandingen med vand og lade hvile i 10 minutter, før du tilsætter resten af melblandingen, får du en ekstra saftig bolle, som også har en god holdbarhed.

Blandingen giver ca. 10 boller.

Det skal du bruge (1 kage): 

5 dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen grødblanding
25 g gær
1 ps. Valsemøllen melblanding

Sådan gør du:

Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter.

Smuldr gæren i gryden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.

Dæk skålen til, og lad dejen hæve i 30 minutter.

Form boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med Valsemøllen ØKO Hampefrø.

Forvarm ovnen til 240°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter.

Pakke med 500g

Indeholder: 44% dansk FULDKORNSHVEDEMEL, 22% danske HAVREGRYN, HVEDEGLUTEN, 7% danske RUGFLAGER, sukker, 4% rød linsemel, 4% hampefrø, quinoa frø, salt tilsat jod, stabilisator (E415), melbehandlingsmiddel (E300). For allergener se FREMHÆVET tekst.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1498/358
Fedt4,8 g
Heraf mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat55 g
Heraf sukkerarter6,6 g
Protein19 g
Salt1,48 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.