Bageenzym – Bagerens 500g
Varenr.: 28574299266
Bage Enzymer giver dit brød volumen, bedre holdbarhed og en sprød skorpe.
Perfekt til rundstykker, franskbrød og meget mere.
Pose med 500g
Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren!
Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges.
Dosering: 1-2% Bageenzym til melmængden =10-20g pr. kilo mel.
Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym.
Hvad er Bage Enzymer?
Enzymer findes alle steder – både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner – som fx også sker når brød hæver.
Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning “forsvinder” Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød.
Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys – faktisk ligesom du opbevarer mel.
Denne pose indeholder 500g – hvilket giver dig ca. 500 rundstykker eller 80 store franskbrød.
Indeholder: HVEDEmel, emulgator E472e, dextrose, vegetabilsk olie (raps), melbehandlingsmiddel ascorbinsyre, maltmel, enzym. |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 1800/430 |
Fedt | 22 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 16 g |
Kulhydrat | 47 g |
Heraf sukkerarter | 9,5 g |
Protein | 9,5 g |
Salt | 0 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.