ScandiChef – Bagestål Family-udgave
Varenr.: 28574299636
ScandiChef Bagestål Family – Let og effektiv bagning
ScandiChef Bagestål Family er ideel til dig, der ønsker sprøde pizzabunde og luftige brød – uden tunge redskaber. Med en tykkelse på 6 mm og en vægt på kun 6 kg er den nem at håndtere og hurtig at varme op.
Perfekt til hverdagsbagning i hjemmet eller i sommerhuset.
Fordele:
-
Varmer op hurtigere end tungere bagestål
-
Leder varme 18x bedre end en pizzasten
-
Sprød pizzabund på under 5 min
-
Bruges i ovn eller på grill
-
Passer i alle almindelige ovne
-
Danskproduceret i massivt stål
Mål: 35 × 40 cm
Tykkelse: 6 mm
Vægt: ca. 6 kg
ScandiChef – dansk kvalitet til hjemmebagere, der vil have professionelt resultat.
| Før du tager dit SCANDICHEF bagestål i brug Før du bruger dit bagestål første gang, skal du smøre det godt på alle sider og kanter med for eksempel rapsolie. Tør derefter det overskydende olie af, med et stykke fnugfri papir. Vi anbefaler ikke olivenolie, da det kan blive harskt. Bag nu dit bagestål ved 250°C i 60 minutter. Herefter er stålet klar til brug. For at undgå rustdannelse på bagestålet, skal du smøre det med olie efter behov, undgå at vaske dit bagestål - brænd det rent i stedet for. Må aldrig komme i opvaskemaskinen. Brug gerne en stiv børste eller opvaskebørste til at fjerne mel, sod og madrester. Vedligeholdselse af dit SCANDICHEF bagestål Rengøring af dit bagestål er vigtig, for at forhindre rustdannelse. Det er vigtigt at man ALDRIG vasker det med vand. Brug i stedet en børste eller brænd blot madresterne væk. Når de er forkulet, tørres de af med en tør klud. Skulle dit bagestål blive vådt, er det vigtigt at tørre det af med det samme. Hvis det lufttørre kan det resultere i rustdannelse. Opbevar af samme grund altid dit bagestål tørt. Begynder dit bagestål at se lidt ”tørt ud”, kan man med fordel friske det op igen. Det gøres nemt ved at følge anvisningen nedenfor: - Med en stålbørste skrubbes bagestålet rent, kom specielt godt over steder, hvor der er rustdannelse. Børst ren og aftør med en klud. - Kom et tyndt lag neutral olie på alle sider og fordel med fnugfri papir. - Tør derefter overskydende olie af. - Bag herefter bagestålet i en forvarmet ovn ved 200°C i en time. |
| Næringsindhold | pr. 100 g |
| Energi (kj/kcal) | - |
| Fedt | 0 g |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
| Kulhydrat | 0 g |
| Heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 0 g |
| Salt | 0 g |
| Vægt | 1,000000 kg |
|---|---|
| Størrelse | 0,1 × 0,1 × 0,1 cm |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.


Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.