Professionel chokoladeform i polycarbonat – Baton ‘Pain Au Chocolat’ CW12142
Varenr.: CW12142
Chokoladeform i professionel kvalitet fra belgiske Chocolate World.
Lav dine egne chokoladebarer til de hjemmelavede “Pain Au Chocolat”. Lav 18 stk. ad gangen.
Materiale: Polycarbonat
Dimensioner:
Størrelse: 80 x 13 x 5 mm
Vægt: 6 g
Antal: 6 x 3 stk
Fyld chokoladen i formen og skrab overfladen for overskydende chokolade med en spartel. Vend chokoladerne ud på et rent plade ved at banke formen let mod bordpladen. Herefter sættes formen på køl til chokoladen er helt størknet.
Rengøring: En chokoladeform i polycarbonat skal vaskes op i varmt vand, men ikke med mere end 60 grader, uden brug af opvaskemiddel, da det kan få chokoladen til at hænge fast. Den kan således heller ikke kommes i opvaskemaskinen. Tør efter med en ren mikrofiberklud eller et stykke vat, så du undgår kalkaflejringer (disse kan afgive mærker på chokoladen)
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.