Bløddejs Enzymer – 500g
Varenr.: 28574299800
Bagehjælpemiddel med egenskaber som “tvebak gelé”.
Med Bagerens Bløddejs Enzymer opnår du en markant længere friskhed på
hvede og sukkerholdige deje.
Dosseringen er 2% på melmængden – fx 8g til 400g mel. Ønsker du at erstatte tvebakgelé i en opskrift, skal du ud over Bløddejs Enzymer tilsætte fedtstof svarende til mængden af tvebak gelé i opskriften.
Bløddejs Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys – faktisk ligesom du opbevarer mel.
Pose med 500g – hvilket giver dig ca. 500 boller eller 80 store franskbrød.
Opskrift på Basisbløddej:
Dejen kan tilsættes chokolade, gulerødder og kerner efter ønske – 50 g til denne portion.
550 g Hvedemel
50 g Sukker
50 g Røremagarine
50 g Æg
15 g Bløddejs Enzymer
6 g Salt
15 g Tørgær
250 g Vand (ca. 20°C)
Fremgangsmåde:
Alle de tørre ingredienser blandes, røremargarine, æg og vand tilsættes.
Æltes på røremaskine ved mellem hastighed i 6-8 minutter til en ønsket dejtemperatur på 26°C og skal herefter hvile i 30 minutter.
Bollerne vejes af i de ønskede portioner – fx 70g pr. stk.
Dejklumperne virkes op, og placeres på en bageplade med bagepapir til hævning i 60 minutter. Læg et klæde over for at undgå skorpedannelse.
Pensles eller sprayes med æg inden afbagning.
Afbages ved 220°C (almindelig ovn) i 10-12 minutter.
Ønsker du ekstra flotte boller sprayes de igen med æggeglans, lige efter de kommer ud af ovnen.
Ingredienser: HVEDEmel, enzymer. |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 1450/350 |
Fedt | 4,5 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,5 g |
Kulhydrat | 58 g |
Heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0,05 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.