Callebaut Chokolade Callets 2×2,5 kg – lys 823
Produkter i pakken
5 kg lys kvalitetschokolade fra belgiske Callebaut med 33,6% kakao. Callebaut er kendt for at lave noget af den bedste chokolade til bage- og konfektbrug for både amatører og profesionelle kokke/konditore. En af de store fordele ved at bruge Callebaut callets er, at de er udviklet så du kun skal varme ckololaden til 31-32 grader, og så er den klar til brug. Hvor andet professionelt chokolade skal tempereres korrekt først. Callebaut lys callets er perfekt til dit konfektarbejde med fyldte chokolader eller som overtræk til is, desserter og kager. Ønsker du en chokolade der er bagefast til f.eks. cookies og muffins, hvor der skal være et “chokolade-bid” i, anbefaler vi, at du bruger en bagefast chokoladeSe meget mere til Callebaut lige her!Se video omkring temperering længere nede
Ingredienser: sukker 42,0%; kakaosmør 24,0%; sødmælkspulver 22,5%; kakaomasse 11,0%; emulgator: sojalecithin <1%; naturlig vanilje, aroma <1%
For allergener se fed skrift
(Indeholder mindst 33,6% kakaotørstof)
Energi: | 2356 kJ/563kcal |
---|---|
Fedt: | 36,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer: | 21,8 g |
Kulhydrat: | 50,9 g |
- heraf sukkerarter: | 49,9 g |
Kostfibre: | 0 g |
Protein: | 7,0 g |
Salt: | 0,21 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.