Chokoladesmelter Martellato 1,8 ltr.
Varenr.: 8029859087187
Se lige denne skønne, knaldrøde chokoladesmelter Mini Meltinchoc fra Martellato som er super velegnet til mindre produktioner af praliner og andre emner.Den er også perfekt til at dække is og desserter på pinde som kunne være popcakes.Kapaciteten i maskinen tillader forarbejdning af mindre mængder chokolade uden spild, og den praktiske udtrækkelige beholder garanterer en nem og hurtig vedligeholdelse.Det raffinerede design og dens dimensioner gør den perfekt til at blive brugt i hjemmet i almindeligt husholdsningskøkken.Den kan indeholde ca. 1,5 kg chokolade. Husk at holde øje med temperaturen undervejs med et termometer.
Materiale: Slidstærkt slagfast plast. Beholderen er lavet af anodiseret aluminium.
Sådan temperer du chokolade manuelt med Mini Meltinchoc:
Indstil den maksimale temperatur på Mini Meltinchoc og smelt de 70 % af chokoladen under jævnlig omrøring.
Når chokoladen er helt smeltet og har nået en temperatur på 40-45°C, sænk termostaten på Mini Meltinchoc til 30°C og tilsæt de resterende 30% af chokoladen ved stuetemperatur.
Rør rundt for at blande og afkøl til den tempereringstemperatur der anbefales af chokoladeproducenten (tempereringstemperatur er ca. 31°C for mørk chokolade, 30°C for mælkechokolade og 29°C for hvid chokolade).
Denne teknik kaldes “tempering til insemination”, og den er nyttig til at stabilisere krystallerne af kakaosmør.
Vægt | 1,5 kg |
---|---|
Supplier Number | 623001 |
Anbefaler-badge | Ja |
Materiale | Aluminium, Plast |
Farve | Rød |
Fødevarekontakt godkendt | Ja |
Højde (cm) | 16 |
Bredde (cm) | 26 |
Længde (cm) | 26 |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.