Chokolade Transfer – Eggy, 2 Ark
Varenr.: F032545
En pakke med 2 ark Transfer Sheets i et smukt design.
Disse ark tilføjer et dekorativt mønster til dine hjemmelavede chokolader.
Transferarket er lavet af acetat med mønsteret trykt i fødevarefarver.
Du kan se på billederne ovenfor, hvordan dette print vil se ud på både hvid og mørk chokolade. Det er vigtigt at bemærke, at chokoladen, uanset om det er mørk, lys eller hvid, skal være korrekt tempereret, før arkets print vil hæfte ordentligt på chokoladen.
Sådan bruger du transferarkene:
1. Temperer chokoladen som anvist på pakken.
2. Klip transferarket til den ønskede størrelse og placer det på et non-stick underlag med motivet opad.
3. Hæld den tempererede chokolade over arket, indtil det er helt dækket og ca. 2-3 mm tykt.
4. Sæt chokoladen i køleskabet og lad den stivne lidt.
5. Brug en skarp kniv til at skære chokoladen i passende størrelse.
6. Placer chokoladen igen i køleskabet i yderligere 20 minutter.
7. Brug rene, hvide bomuldshandsker til forsigtigt at vende chokoladen ved hjælp af en bageplade eller lignende.
8. Træk forsigtigt transferarket af chokoladen, uden at berøre chokoladen.
Instruktioner er også inkluderet i pakken.
Ingredienser: sukker, risstivelse, farve: E172, spirulina ekstrakt, farve: E100, emulgator: solsikke lecitin |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | - |
Fedt | 0 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 0 g |
Heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.