Fedt til chokolade 100 g
Varenr.: 031-10114-vs
Dette fedt kan anvendes til at fortynde chokolade som for eks. når man laver flødeboller istedet for kakaosmør.Kan også bruges til chokolade fontænen, så chokoladen bliver rigtigt smukt flydende.OBS at chokoladefedt smeltes seperat, og derfor først skal tilsættes chokoladen, når denne er begyndt at smelte.Chokoladefedt er en økonomisk gevinst i forhold til kakaosmør, og er vegetabilsk!Produktet er vejet af under fødevaregodkendte forhold i condibøtte, som du nemt kan genanvende.
Ingredienser: Vegetabilsk hærdet ( palmekerneolie ), emulgator: solsikkelecithin
Kan indehodde spor af: æg og nødder
Blandingsforhold til chokolade til flødeboller: 200 g fedt til 500 g chokolade – så bliver den smukt, blank og flydende.
Vægt | 0,115 kg |
---|---|
Supplier Number | 10114 |
Energi: | 3700KJ/895kcal |
Fedt: | 100 g |
- heraf mættede fedtsyrer: | 9,5 g |
Kulhydrat: | 0 g |
- heraf sukkerarter: | 0 g |
Protein: | 0 g |
Salt: | 0 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.