Flutes Basis – 500g
Varenr.: 28574299680
Basismix til rundstykker og flutes m.m.
Forslag til grunddej:
25g Hvedesur
450g Hvedemel med højt proteinindhold
25g Flutes Basis
15g Margarine – gerne røremargarine
10g Tørgær
275g Vand
Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær. Vand og margarine tilsættes. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dejtemperatur er 27-28°C. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Lad dem hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter – meget gerne med varme og damp.
For rundstykker er afbagningen 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen.
Vi anbefaler afbagning på en hulplade.
Ingredienser: Salt, HVEDEmel, dextrose, HVEDEgluten, emulgator: E472e, solsikkelecithin: E322, melbehandlingsmiddel : E300, enzymer. |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 1100/260 |
Fedt | 7 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 5,5 g |
Kulhydrat | 36 g |
Heraf sukkerarter | 11 g |
Protein | 12 g |
Salt | 34,9 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.