Fodbold kagepakke

Vareid: 5661
343,50kr.


En flot fodboldkage der vil gøre enhver fodboldfan ellevild!Til ca. 20-25 menneskerVi gør opmærksom på, at et eller flere produkter kan blive udskiftet med et tilsvarende produkt, hvis der er udsolgt af det originale produkt.Se guiden til kagen her Pakken indeholder:Dekorationssæt fodbold 10 deleFondant grøn x 3Sponge cake mixFromagepulver abrikos/mangoIcing and Frosting choko – Dr. OetkerKageunderlagFondant hvid

Fremgangsmåde:

Ud over indholdet i pakken, skal du bruge:
– 380g Æg
– 500ml Piskefløde
– 250g Smør

Lagkagebunde:
500g FunCakes Mix
380g Æg
50ml vand

Forvarm ovnen til 175°C (varmluftovn 160°C).
Hæld kagemixet i en skål og tilsæt æg og vand.
Mix ved høj hastighed i 7-8 minutter og derefter ved lav hastighed i yderligere 2-3 minutter. Blandingen skal være let og luftig.
Hæld dejen i en smurt bradepande str. 25x35cm. Bag kagen i den forvarmede ovn. Bagetiden er ca. 30-40 minutter – men afhænger af din ovn. Tjek med en kødnål eller strikkepind om dejen hænger ved.
Sæt kagen til afkøling.

Når kagen er helt afkølet, skæres den med en meget skarp kniv på langs til 3 bunde.

Icing & Frosting Choco Dream
2 poser Icing & Frosting Choco Dream
250g Smør (stuetemperatur)

Skær smør i små tern og bland med Icing & Frosting Choco Dream i en skål. Piskes i 4 minutter hvorefter det er klar til brug.
Bliver det for blødt i sommervarmen, hjælper det at sætte blandingen på køl i nogle minutter.

Mango/Abrikos Mousse
125g Moussepulver mango/abrikos
500ml Piskefløde
100ml vand

Pisk 5 dl fløde til skum og stil det koldt. Bland 125g pulver med 100ml vand der er 20°C varmt og vend det i den piskede fløde til en ensartet konsistens.

Samling af kagen
Læg en lagkagebund på kagefadet.
Smør mango/abrikos moussen over kagebunden.
Læg endnu en lagkagebund på moussen.
Smør choco dream smørcremen på bunden – men gem ca. 1/3 til opsmøring af kagen.
Læg den sidste lagkagebund på.

Kagen skal nu smøre op – altså rettes pænt til, med choco dream smørcreme. Jo mere glat overflade, jo pænere sidder din fondant.

Ælt med fingrene den grønne fondant sammen til én stor klump, men en ensartet og blød konsistens. Rul den nu ud så den kan dække hele din kage – husk den skal ned over siderne også.

Læg fondanten over kagen og brug dine hænder til at glatte overflade og sider pænt til – skær overskydende fondant væk.

Rul den hvide fondant tyndt ud, og skær linjer til banemarkeringen. Smør en smule vand på undersiden af de hvide linjer, og placer dem på kagen hvor ønsket.

Slut af med at placere fodboldmål og figurer som ønsket.

Supplier Number

PK-PAKKE FODBOLD

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.