Jævningspulver til rabarbergrød – grøn 100 g – Dr. Oetker
Varenr.: 5701073066430
Med Dr. Oetkers Jævningspulver til Rabarbergrød kan du nu lave din grød uden at den bliver grynet, som når man jævner med kartoffelmel.Der er tilsat calciumphosphat, som neutraliserer oxalsyren i rabarber.Med dette her jævninspulver kan du lave en jordbær-rabarbermousse med fløde uden problemer. Rabarber indeholder oxalsyre, som kan give en ubehagelig fornemmelse på tungen.Derfor er Dr. Oetker Jævningspulver til rabarbergrød tilsat non-oxal for at modvirke denne fornemmelse.Fås i poser á 100 g til 2 l siet saft. Se meget mere til Dr. Oetker her!
Ingredienser: Kartoffelstivelse, surhedsregulerende middel (E 341), farve (carminer, curcumin), aroma.
Ingredienser: Kartoffelstivelse, surhedsregulerende middel (E 341), farve (carminer, curcumin), aroma. |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 1271/299 |
Fedt | 0,2 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 74 g |
Heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 0,1 g |
Salt | 0 g |
Supplier Number | 1-54-006643 |
---|---|
Energi: | 1271 KJ/299 kcal |
Fedt: | 0,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer: | 0 g |
Kulhydrat: | 74 g |
- heraf sukkerarter: | 0 g |
Kostfibre: | 0 g |
Protein: | 0,1 g |
Salt: | 0 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.