Jævningspulver til rabarbergrød – grøn 100 g – Dr. Oetker
Varenr.: 5701073066430
Med Dr. Oetkers Jævningspulver til Rabarbergrød kan du nu lave din grød uden at den bliver grynet, som når man jævner med kartoffelmel.Der er tilsat calciumphosphat, som neutraliserer oxalsyren i rabarber.Med dette her jævninspulver kan du lave en jordbær-rabarbermousse med fløde uden problemer. Rabarber indeholder oxalsyre, som kan give en ubehagelig fornemmelse på tungen.Derfor er Dr. Oetker Jævningspulver til rabarbergrød tilsat non-oxal for at modvirke denne fornemmelse.Fås i poser á 100 g til 2 l siet saft. Se meget mere til Dr. Oetker her!
Ingredienser: Kartoffelstivelse, surhedsregulerende middel (E 341), farve (carminer, curcumin), aroma.
| Ingredienser: Kartoffelstivelse, surhedsregulerende middel (E 341), farve (carminer, curcumin), aroma. |
| Næringsindhold | pr. 100 g |
| Energi (kj/kcal) | 1271/299 |
| Fedt | 0,2 g |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
| Kulhydrat | 74 g |
| Heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 0,1 g |
| Salt | 0 g |
| Vægt | 1,000000 kg |
|---|---|
| Størrelse | 0,1 × 0,1 × 0,1 cm |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.