Kanelsneglkage – Valsemøllen

Vareid: 13271
Varenr.: 5701075203116
29,95kr.


Kanelsneglkagen fra Valsemøllen er vores nye favoritkage, som er hurtig og nem at bage.Du får den lækre smag af kanelsnegle – men som svampet kage så remoncen bestående af kanel bliver hvor den skal.Med i æsken følger både melblanding til selve sneglene og remonceblanding til den uundværlige kanelremonce.Du får 8-12 stk. kanelsnegle. Det står dig selvfølgelig frit for, om du ønsker at bage dem som single snegle eller i en form.Se vores andre kageblandinger her og se meget mere fra Valsemøllen lige her.Det skal du bruge:1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)20 g gær1 1/2 dl vand, lidt koldere end lunkent (25 gr)Sådan gør du:1: Hæld vandet i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.2: Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.3: Rør kanelremonceblandingen sammen med 100 g smør og 2 spsk. vand.4: Vend dejen ud på bordet og rul den ud (ca. 30 x 40 cm) Fordel remoncen jævnt på dejen.5: Rul dejen sammen til en rulle og skær 8-12 stykker. Sæt kanelsneglene tæt sammen i et fad eller bag dem enkeltvis.6: Lad kagen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.7: Pensl kagen med et sammenpisket æg, mælk eller vand og bag i midten af en forvarmet ovn ved 220 gr (varmluft 200 gr) i 10-12 minutter til den er gylden.TIP:Du kan også vælge at bage kagen som kanelsnurrer.

Indeholder: Dansk hvedemel, brun farin, sukker, vallepulver (mælk), palmeolie (RSPO-certificeret), koldcreme (sukker, modificeret stivelse, skummet – mælkspulver, kokosolie, fortykningsmiddel (E401), salt, vaniljearoma, vanilin, farvestof (E160a) (kan indeholde spor af æg)), rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, 1 % kanel, tøræg, salt tilsat jod, glukosesirup, majsstivelse, emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E3000), enzym.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1589/380
Fedt5,9 g
Heraf mættede fedtsyrer1,8 g
Kulhydrat72 g
Heraf sukkerarter31 g
Protein7,3 g
Salt0,7 g