Valsemøllen – Mug Cake Cookie Dough, 80g
Varenr.: 5701075203543
En portion hjemmebagt cookie dough kage på under 5 minutter – nemt og hurtigt! Med Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake bageblanding behøver du kun at tilsætte 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smeltet smør) og 3 spsk. mælk, røre det sammen og bage det i mikroovnen i få minutter. Så kan du servere og nyde en friskbagt kage direkte i en kop.
Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake er ideel til at tilfredsstille den lille søde tand om eftermiddagen eller aftenen, og med den enkle fremgangsmåde kan alle – store som små – være med.
Bageblandingen er designet til at lave en enkelt portion kage i ét krus eller kop (single servering). Du kan nyde den som den er eller toppe den med en kugle vaniljeis.
Ingredienser:
1 kage i en lille kop
– 1 pose Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake
– 4 spsk. smagsneutral olie eller 25 g smør
– 3 spsk. mælk
– 1 krus (min. 2 dl)
Fremgangsmåde:
1. Hæld indholdet af posen i et krus/en stor kop (min. 2 dl) og tilsæt 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smør) og 3 spsk. mælk. Start med at smelte smørret i mikroovnen, hvis du bruger smør.
2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1 minut, indtil den er luftig.
3. Bag kagen i mikroovnen i 100-110 sekunder (1 minut og 40-50 sekunder) ved højeste effekt (800 W). Tjek toppen af kagen for at se, om den er færdig. Hvis overfladen stadig er flydende, kan du give den 10-20 sekunder mere.
4. Lad kagen køle af i ca. 1-2 minutter.
Et godt tip: Vil du prøve noget nyt? Lav banankage på under 5 minutter ved at blande posens indhold med 2 spsk. olie, 2 spsk. most banan og 3 spsk. mælk. Rør godt og bag i mikroovnen ved 800 watt i 1 minut og 20 sekunder. Nu har du en lækker portion banankage.
Pakke med 80g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.