DAVA – Økologisk Boghvedemel, 300g
Varenr.: 5701607591124
Økologisk boghvedemel – fiberrig og proteinholdig mel til alsidig bagning
Denne økologiske boghvedemel er rig på kostfibre og en naturlig kilde til protein. Den har en mild, nøddeagtig smag og er velegnet til både sødt og salt bagværk.
Perfekt til:
- Boller og brød
- Pandekager og vafler
- Småkager og kiks
- Knækbrød og tærtebunde
Boghvedemel er et godt alternativ til hvedemel – som supplement i traditionel bagning for mere smag og næring.
Opskrift på Boghvedebrød – 2 stk.
Dette skal du bruge til bunden:
300 g DAVA boghvedemel
500 g Hvedemel
1 spsk. Salt
200 g Knækkede boghvedekerner, kogte
1 dl Honning
2 spsk. Rapsolie
7 dl Lunkent vand
50 g Gær
Sådan gør du:
Opløs gær i vandet sammen med rapsolie og honning. Bland boghvedekerner, salt, boghvedemel og hvedemel i væsken og ælt det sammen i ca. 10 minutter i en røremaskine.
Slå dejen ned og form to runde brød. Tilføj eventuelt mere boghvedemel, hvis dejen er for våd. Kom brødene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad brødene hæve i en time, indtil de er hævet til dobbelt størrelse. Tænd ovnen på 200°C.
Drys med lidt boghvedemel. Bag brødene i ovnen i ca. 30 minutter.
Brødene skal have en let brun, sprød skorpe, inden de tages ud. Lad brødene køle helt ned, inden de skæres.
Pose med 300g
| Indeholder: Økologisk boghvedemel(100%) |
| Næringsindhold | pr. 100 g |
| Energi (kj/kcal) | 1314/313 |
| Fedt | 2,3 g |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0,5 g |
| Kulhydrat | 50 g |
| Heraf sukkerarter | 0,7 g |
| Protein | 11 g |
| Salt | 0,02 g |
| Vægt | 0,3 kg |
|---|---|
| Størrelse | 0,1 × 0,1 × 0,1 cm |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.


Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.