Professionel chokoladeform i polycarbonat – Flødebolle CW1291

Vareid: 8584
Varenr.: CW1291
155,00kr.


Chokoladeform i professionel kvalitet fra belgiske Chocolate World, American Truffle. Fremstillet i den bedste polycarbonat. Formen kan bruges til at lave nogle små hapse-flødeboller med 38mm i højde. Flødeboller som du skal bare fylde med marengsen, efter du har støb dem med chokolade.Brug af formen til flødeboller: Hvis du ønsker at dine flødeboller skal have farve i skallen, skal du starte med at farve formen med farvet kakaosmør, for derefter at temperer chokoladen og fyld formen med chokolade. Påfør chokoladen på siderne af formen, evt. ved hjælp af en gummispartel. Vend formen på hovedet og bank på den, (Gerne med håndtaget på din spartel) så den overskydende chokolade ryger ud – gør gerne dette over f.eks. en silikonemåtte eller bagepapir, så du kan genbruge den overskydende chokolade, som du efterfølgende kan gemme i en Condibøtte. Når den overskydende chokolade er dryppet af formen, vend da formen igen, og fjern overskydende chokolade fra formens overflade med fx en spartel. Sæt derefter formen på køl til chokoladen har sat sig. Er der steder i formen, som ikke er dækket af chokolade, giv dem da et lag chokolade mere, og gentag trinnene. Lad formen afkøle i køleskabet og når chokoladen har sat sig, fyld da skallerne med flødebolleskum, men sørg for der er plads til din bund (typisk 3-4 mm) og et lag chokolade (typisk 1 mm). Du kan selvfølgelig også tilføje en hvilken som helst smag til din flødebolleskum, enten i form af frysetørrede bær eller aromaer som er oliefri.Læg din bund (som både kan være almindelige vaffelbunde eller marcipanbunde) ovenpå skummet og fyld chokolade ovenpå bundene, for at lukke flødebollen. Lad dem afkøle i køleskab og bank derefter forsigtigt flødebollerne ud af formen.Se meget mere til vores chokoladeforme lige her

Materiale: Polycarbonat

Chokoladens længde 4,5 cm
Chokoladens bredde 4,5cm
Hulhøjde 3,8 cm
Vægt 44 gr
Antal 1 x 14 stk

Rengøring: En chokoladeform i polycarbonat skal vaskes op i varmt vand men ikke med end 60 grader, og uden brug af opvaskemiddel, da det kan få chokoladen til at hænge fast. Den kan således heller ikke kommes i opvaskemaskinen. Tør efter med en ren mikrofiberklud eller et stykke vat, så du undgår kalkaflejringer (disse kan afgive mærker på chokoladen)

 

Supplier Number

CW1291

Materiale

Polycarbonat

Tåler maskinopvask

Nej

Tåler kun opvask i hånden

Ja

Fødevarekontakt godkendt

Ja

Højde (cm)

4

Bredde (cm)

13,5

Længde (cm)

27,5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.