Saltkaramelkage – Valsemøllen
Varenr.: 5701075203123
Lækker Saltkaramelkage fra Valsemøllen.Følg opskriften og strø evt. lidt flagesalt ovenpå toppingen, hvis du ønsker den mere saltet.Opskriften rækker til ca. 8 stykker kage!Se mange flere færdigkageblandinger lige her og se meget mere fra Valsemøllen lige her.Det skal du bruge:1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage1/2 dl lunkent vand (30 gr)1 dl vegetabilsk olie2 æg1 springform Ø24 cmKarameltopping:1 ps. Valsemøllen Karameltopping2 dl fløde.Sådan gør du:1: Hæld posen med kageblanding i en skål og tilsæt vand, olie og æg.2: Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.3: Smør springformen eller eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op og fordel dejen jævnt. 4: Bag kagen ved 180 gr (varmluft 160 gr) i ca. 20-25 minutter.5: Lav karameltoppingen mens kagen er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved svag varme i ca. 25 minutter. Rør jævnligt i massen.6: Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 25 minutter, hvorefter toppingen hældes/smøres over den afkølede kage.TIP:Bag i muffinsforme og server med is og bær. Så har du både en lækkker og festlig dessert på ingen tid.
| Indeholder: Sukker, flormelis, hvedestivelse, glukosesirup, kartoffelstivelse, dansk hvedemel, solsikkeolie, modificeret kartoffelstivelse, kakaopulver, hævemiddel (E450, E500), salt, 0,5% karamel aroma, mælkeprotein, fortykningsmiddel (E415), emulgator (E475, E471), kikse aroma. |
| Næringsindhold | pr. 100 g |
| Energi (kj/kcal) | 1653/395 |
| Fedt | 3,8 g |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0,5 g |
| Kulhydrat | 88 g |
| Heraf sukkerarter | 57 g |
| Protein | 1,1 g |
| Salt | 3,35 g |
| Vægt | 0,375 kg |
|---|---|
| Supplier Number | 7979000 |
| Energi: | 1653 kJ/395 kcal |
| Fedt: | 3,8 g |
| - heraf mættede fedtsyrer: | 0,5 g |
| Kulhydrat: | 88 g |
| - heraf sukkerarter: | 5,7 g |
| Kostfibre: | 0,7 g |
| Protein: | 11 g |
| Salt: | 3,35 g |
| Vægt | 375 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.