Saltkaramelkage – Valsemøllen

Vareid: 13694
Varenr.: 5701075203123
26,95kr.


Lækker Saltkaramelkage fra Valsemøllen.Følg opskriften og strø evt. lidt flagesalt ovenpå toppingen, hvis du ønsker den mere saltet.Opskriften rækker til ca. 8 stykker kage!Se mange flere færdigkageblandinger lige her og se meget mere fra Valsemøllen lige her.Det skal du bruge:1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage1/2 dl lunkent vand (30 gr)1 dl vegetabilsk olie2 æg1 springform Ø24 cmKarameltopping:1 ps. Valsemøllen Karameltopping2 dl fløde.Sådan gør du:1: Hæld posen med kageblanding i en skål og tilsæt vand, olie og æg.2: Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.3: Smør springformen eller eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op og fordel dejen jævnt. 4: Bag kagen ved 180 gr (varmluft 160 gr) i ca. 20-25 minutter.5: Lav karameltoppingen mens kagen er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved svag varme i ca. 25 minutter. Rør jævnligt i massen.6: Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 25 minutter, hvorefter toppingen hældes/smøres over den afkølede kage.TIP:Bag i muffinsforme og server med is og bær. Så har du både en lækkker og festlig dessert på ingen tid.

Indeholder: Sukker, flormelis, hvedestivelse, glukosesirup, kartoffelstivelse, dansk hvedemel, solsikkeolie, modificeret kartoffelstivelse, kakaopulver, hævemiddel (E450, E500), salt, 0,5% karamel aroma, mælkeprotein, fortykningsmiddel (E415), emulgator (E475, E471), kikse aroma.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1653/395
Fedt3,8 g
Heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat88 g
Heraf sukkerarter57 g
Protein1,1 g
Salt3,35 g
Vægt 0,375 kg
Supplier Number

7979000

Energi:

1653 kJ/395 kcal

Fedt:

3,8 g

- heraf mættede fedtsyrer:

0,5 g

Kulhydrat:

88 g

- heraf sukkerarter:

5,7 g

Kostfibre:

0,7 g

Protein:

11 g

Salt:

3,35 g

Vægt

375 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.