UDSOLGT

PME Sølv Kageopsats Svævende 2 Etager

Vareid: 970734
Varenr.: 5060047068741
484,95kr.


Det elegante C-formede kagestativ er en smuk og imponerende måde at præsentere dine kager på. Stativet er designet til at skabe en illusion af, at kagerne svæver, da den bærende arm er trukket bagud. Denne visuelle effekt tilføjer et ekstra element af elegance og mystik til din kagepræsentation.

Stativet er meget solidt og stabilt, hvilket gør det velegnet til store begivenheder som bryllupskager, konfirmationer, fødselsdage og andre festlige lejligheder. Du kan placere dit foretrukne kagefad på ringene og arrangere kagerne på en elegant og stilfuld måde.

Det C-formede kagestativ er en fantastisk måde at skabe et imponerende centerpiece, der vil tiltrække opmærksomhed og beundring fra dine gæster. Uanset om det er en formel begivenhed eller en festlig sammenkomst, vil dette kagestativ give et sofistikeret og elegant touch til din kagepræsentation.

Ringenes diameter er ca. 22,5 og 30 cm. Kagefadene bør som minimum være 2 cm større end dette. Anbefalet maximum størrelse på dine kagefade er 35 cm og 45 cm.

Mellemrummet mellem etagerne er ca. 27 cm.

Ved en højde på kagerne på 10cm er der på disse 2 platforme kage til ca. 60 personer

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.