UDSOLGT

Spiselig brush lyseblå – RD Click-Twist

Vareid: 2739
Varenr.: 5060475074734
39,95kr.


Pensel klar-til-brug fyldt med lyseblå spiselig maling. Denne såkaldte Click-Twist Brush® fra Rainbow Dust er en praktisk pensel som er fyldt med fødevaremaling og dermed klar-til-brug. 

Vejledning:

Alt hvad du skal gøre for at komme i gang, er at dreje på penslens endedæksel, hvorved der automatisk fyldes spiselig maling ned i penselspidsen og du er klar til at male på fondant, glasur, marcipan oma. Det er let at kontrollere mængden af maling, hvilket betyder at der ikke går noget til spilde og din tusch dermed kan række langt. Malingen tørrer i løbet af 10 – 15 minutter.
Efter brug tørrer du blot spidsen af for overskydende maling, sætter låget på og gemmer penslen til næste gang. Det er hurtigt og nemt!
Ingredienser: Vand, majsmel, emulgator: SOYAlecithin, konserveringsmiddel (E202), citronsyre, farve: E171, E133. Allergener: SOYAbønner, majs

 

 

Indeholder: Vand, farve: E133, E171, modificeret stivelse, citronsyre, sojalecithin, kaliumsorbat. For allergener se ingredienser med fed skrift. E104, E124 kan have en negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)-
Fedt0 g
Heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat0 g
Heraf sukkerarter0 g
Protein0 g
Salt0 g
Supplier Number

RD2740

Farve

Lyseblå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.