
DAVA – Økologisk Quinoamel, 300g
Varenr.: 5701607591193
Denne økologiske mel lavet på quinoa er rig på kostfibre og en naturlig kilde til protein. Den er desuden glutenfri, hvilket gør den ideel til glutenfri bagning og til dig, der ønsker et sundere alternativ til traditionelt mel.
Velegnet til:
-
Boller og brød
-
Pandekager og vafler
-
Småkager og andet bagværk
Melet har en let nøddeagtig smag og kan bruges alene i glutenfri opskrifter eller som supplement til andre meltyper for at give ekstra næring og struktur.
Opskrift på Ingefærkiks – ca. 30 stk.
Dette skal du bruge:
140 g DAVA quinoamel
100 g Mandelmel
100 g Kokosmel
1 tsk. Kardemomme
2 tsk. Tørret ingefær
1 tsk. Bagepulver
0,5 tsk. Salt
1 tsk. Vaniljesukker
125 g Kokosolie
3 spsk. Ahornsirup
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 170°C. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Lun kokosolie og ahornsirup i en kasserolle til det lige smelter. Rør blandingen sammen med de tørre ingredienser. Rør indtil dejen er jævn. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til ca. 0,5 cm i tykkelse.
Udstik runde kiks med en udstikker på 8-10 cm. i diameter. gentag med den overskydende dej. Læg kiksene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Prik dem et par gange med en gaffel i midten, så de ikke hæver for meget.
Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle ned på en rist. Kiksene kan opbevares i en lufttæt beholder i op til en uge.
Pose med 300g
| Indeholder: Økologisk Quinoamel(100%) |
| Næringsindhold | pr. 100 g |
| Energi (kj/kcal) | 1533/364 |
| Fedt | 6,8 g |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0,8 g |
| Kulhydrat | 57 g |
| Heraf sukkerarter | 2,5 g |
| Protein | 14 g |
| Salt | 0 g |
| Vægt | 0,3 kg |
|---|---|
| Størrelse | 0,1 × 0,1 × 0,1 cm |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.