Professionel chokoladeform i polycarbonat – Coffee bean CW1327
Varenr.: CW1327
Professionelle Chokoladeform i polycarbonat til at lave kaffebønner. Dette material giver mulighed for at opnå strålende og perfekte chokolade.Se meget mere til vores chokoladeforme lige her
Fyld chokoladen i formen og skrab overfladen for overskydende chokolade med en spartel. Vend formen, og banke let på den, så overskydende chokolade kan løbe ud. Nu kan du skrabe formens overflade, for overskydende chokolade, igen. Herefter sættes formen på køl til chokoladen er helt størknet. Nu kan chokolade skallerne fyldes, med dit ønskede fyld. Hæld fyld i, til lige under kanten, så du kan lukke med chokolade igen. Skrab endnu en gang overfladen. Sæt på køl igen, til chokoladen er helt størknet og nu kan du vende dine fyldte chokolader ud på bordet, ved at banke formen ned i bordet, så de ryger ud af.
Rengøring
En chokoladeform i polycarbonat skal vaskes op i varmt vand men ikke med end 60 grader, uden brug af opvaskemiddel, da det kan få chokoladen til at hænge fast. Den kan således heller ikke kommes i opvaskemaskinen. Tør efter med et rent viskestykke eller en stk vat, så du undgår kalkaflejringer (disse kan afgive mærker på chokoladen)
Supplier Number | CW1327 |
---|---|
Materiale | Polycarbonat |
Tåler maskinopvask | Nej |
Tåler kun opvask i hånden | Ja |
Fødevarekontakt godkendt | Ja |
Højde (cm) | 2,4 |
Bredde (cm) | 13,5 |
Længde (cm) | 27,5 |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.