Callebaut Chokolade Callets lys 823 33,6% 400 g

Vareid: 8738
Varenr.: 5410522556209
119,95kr.


Lys kvalitetschokolade fra Belgien med 33,6% kakaosmør.Hvis du er på udkig efter en chokolade med en silkeblød kakaobase, en varm og kraftig smag med skønne karamelnoter, så har du fundet det helt rigtige her!Callebauts mælke-chokolade callets har en fantastisk mild, men dyb smag, og er meget nem at arbejde med. Chokoladen er specielt udviklet til at smelte og er således ideel til bagværk, dessert, is, flødeboller i silikoneform og konfekt, ligesom den er perfekt som overtræk til cupcakes, popcakes og kager.Callebaut er kendt for at lave noget af den bedste chokolade til bage- og konfektbrug for både amatører og profesionelle kokke/konditore. En af de store fordele ved at bruge Callebaut callets er, at de er udviklet, så du blot behøver at varme ckokoladen til 31-32 grader, og så er den klar til brug, hvor andet professionelt chokolade skal tempereres korrekt først.Callebaut lys callets er perfekt til dit konfektarbejde med fyldte chokolader!Se vores andre lækre chokoladevarianter fra Callebaut her!Se video længere nede på siden hvordan du kan temperere din chokolade(Indeholder mindst 33,6% kakaotørstof)Krystalliseringskurve: 45 gr – 27 gr – 29-30 gr

Ingredienser: sukker 42,0%; kakaosmør 24,0%; sødmælkspulver 22,5%; kakaomasse 11,0%; emulgator: sojalecithin <1%; naturlig vanilje, aroma <1%

For allergener se fed skrift

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødMÆLKspulver, kakaomasse, emulgator: SOJAlecithin, naturlig vanille aroma.
Halal

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)2357/563
Fedt36,2 g
Heraf mættede fedtsyrer22 g
Kulhydrat51 g
Heraf sukkerarter50 g
Protein7,0 g
Salt0,21 g
Vægt 0,4 kg
Supplier Number

823-E0-D94

Energi:

2.356 kJ/563 kcal

Fedt:

36,2 g

- heraf mættede fedtsyrer:

21,8 g

Kulhydrat:

50,9 g

- heraf sukkerarter:

49,9 g

Kostfibre:

0 g

Protein:

7 g

Salt:

0,21 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.