ScandiChef – Bagestål Professionel-udgave

Vareid: 973784
Varenr.: 28574299637
649,95kr.


ScandiChef Bagestål Pro – Maksimal bagekraft

ScandiChef Bagestål Pro er til dig, der vil have det ypperste inden for bagning. Med en tykkelse på hele 10 mm holder den ekstra godt på varmen og giver dig maksimal varmeoverførsel – perfekt til sprøde pizzabunde og rustikt brød med flot skorpe.

Denne model kræver lidt mere varme og vægt, men leverer resultater i topklasse – hver gang.

Fordele:

  • Holder længe på varmen – ideel til flere bagninger i træk

  • Leder varme 18x bedre end en pizzasten

  • Simulerer stenovnseffekt i din almindelige ovn

  • Sprød pizzabund og luftig krumme

  • Bruges i ovn eller på grill

  • Fremstillet i massivt stål – næsten umulig at slide op

Mål: 35 × 40 cm
Tykkelse: 10 mm
Vægt: ca. 10 kg

ScandiChef Pro – til den passionerede hjemmebager, der ikke vil gå på kompromis. Dansk designet og produceret.

Før du tager dit SCANDICHEF bagestål i brug Før du bruger dit bagestål første gang, skal du smøre det godt på alle sider og kanter med for eksempel rapsolie. Tør derefter det overskydende olie af, med et stykke fnugfri papir. Vi anbefaler ikke olivenolie, da det kan blive harskt. Bag nu dit bagestål ved 250°C i 60 minutter. Herefter er stålet klar til brug. For at undgå rustdannelse på bagestålet, skal du smøre det med olie efter behov, undgå at vaske dit bagestål - brænd det rent i stedet for. Må aldrig komme i opvaskemaskinen. Brug gerne en stiv børste eller opvaskebørste til at fjerne mel, sod og madrester. Vedligeholdselse af dit SCANDICHEF bagestål Rengøring af dit bagestål er vigtig, for at forhindre rustdannelse. Det er vigtigt at man ALDRIG vasker det med vand. Brug i stedet en børste eller brænd blot madresterne væk. Når de er forkulet, tørres de af med en tør klud. Skulle dit bagestål blive vådt, er det vigtigt at tørre det af med det samme. Hvis det lufttørre kan det resultere i rustdannelse. Opbevar af samme grund altid dit bagestål tørt. Begynder dit bagestål at se lidt ”tørt ud”, kan man med fordel friske det op igen. Det gøres nemt ved at følge anvisningen nedenfor: - Med en stålbørste skrubbes bagestålet rent, kom specielt godt over steder, hvor der er rustdannelse. Børst ren og aftør med en klud. - Kom et tyndt lag neutral olie på alle sider og fordel med fnugfri papir. - Tør derefter overskydende olie af. - Bag herefter bagestålet i en forvarmet ovn ved 200°C i en time.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)-
Fedt0 g
Heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat0 g
Heraf sukkerarter0 g
Protein0 g
Salt0 g
Vægt 1,000000 kg
Størrelse 0,1 × 0,1 × 0,1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.