Chokolade Transfer Chicky Eggs, 2 Ark
Varenr.: F033108
Pakken indeholder 2 ark Transfer Sheets med et smukt design, perfekt til at dekorere dine hjemmelavede chokolader.
Disse ark er fremstillet af acetat med mønstre, der er trykt i fødevaresikre farver.
Du kan se på billederne ovenfor, hvordan dette design vil se ud på både hvid og mørk chokolade. Det er vigtigt at bemærke, at chokoladen, uanset om den er mørk, lys eller hvid, skal være korrekt tempereret, før transferarket kan overføre mønstret korrekt til chokoladen.
Sådan bruger du transferarket:
1. Temperer chokoladen som angivet på emballagen.
2. Klip transferarket til den ønskede størrelse og anbring det på et non-stick underlag med mønsteret opad.
3. Hæld den tempererede chokolade over arket, indtil det er helt dækket. Chokoladen bør være ca. 2-3 mm tyk.
4. Når chokoladen er fordelt jævnt, placeres den i køleskabet, indtil den er let stivnet.
5. Brug en skarp kniv til at skære chokoladen i passende stykker.
6. Sæt chokoladen tilbage i køleskabet i yderligere 20 minutter.
7. Brug rene, hvide bomuldshandsker til forsigtigt at vende chokoladen ved hjælp af en bageplade eller lignende.
8. Træk forsigtigt transferarket af chokoladen, uden at røre ved chokoladen direkte.
Instruktioner er også inkluderet i pakken for nem reference.
Ingredienser: sukker, fedtreduceret kakaopulver, farve: E172, emulgator: solsikke lecitin |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | - |
Fedt | 0 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 0 g |
Heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.