Ferment 1kg – Valsemøllen

Vareid: 993980
Varenr.: 5701075112555
69,95kr.


Ferment NaturAks fra Valsemøllen er en aktiv surdej til brødbagning. Med Ferment kan du lave en bageklar og aktiv surdej på blot 15-30 minutter.

Denne surdej kan erstatte gær og bruges til både rug- og hvededeje. Ved at anvende Ferment – aktiv surdej, opnår du et ensartet resultat, høj brødkvalitet og en rund, moderat surdejssmag.

Fremgangsmåde:
Bland ferment og vand (30°C) i forholdet 1:1. Lad surdejen stå i 15-30 minutter for at aktivere den, hvorefter den skal bruges.

Anvendelse:
Fermentmel skal altid blandes med vand og aktiveres 15-30 minutter før anvendelse. Beregn altid mængden af fermentmel ud fra den melmængde, der indgår i opskriften.
Vejl. dosering er 5-10 % Ferment pr. kg mel, svarende til 50-100 g pr. kg mel. Dosering afhænger af opskrift, proces og ønsket liggetid/hævetid.
Omregnet til færdig aktiv surdej (fermentmel + vand) svarer det til 100-200 g aktiv surdej pr. kg mel.

Indhold: 1kg

Indeholder: HVEDEMEL, DURUMHVEDEMEL, tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), tør gær, melbehandlingsmiddel (enzymer (oxidase, amylase, xylanase), E300) HVEDEGLUTEN. Se ingredienser med FREMHÆVET tekst for allergener.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1504/359
Fedt2 g
Heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat66,2 g
Heraf sukkerarter1,4 g
Protein15,4 g
Salt0,23 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.