Ferment 1kg – Valsemøllen
Varenr.: 5701075112555
Ferment NaturAks fra Valsemøllen er en aktiv surdej til brødbagning. Med Ferment kan du lave en bageklar og aktiv surdej på blot 15-30 minutter.
Denne surdej kan erstatte gær og bruges til både rug- og hvededeje. Ved at anvende Ferment – aktiv surdej, opnår du et ensartet resultat, høj brødkvalitet og en rund, moderat surdejssmag.
Fremgangsmåde:
Bland ferment og vand (30°C) i forholdet 1:1. Lad surdejen stå i 15-30 minutter for at aktivere den, hvorefter den skal bruges.
Anvendelse:
Fermentmel skal altid blandes med vand og aktiveres 15-30 minutter før anvendelse. Beregn altid mængden af fermentmel ud fra den melmængde, der indgår i opskriften.
Vejl. dosering er 5-10 % Ferment pr. kg mel, svarende til 50-100 g pr. kg mel. Dosering afhænger af opskrift, proces og ønsket liggetid/hævetid.
Omregnet til færdig aktiv surdej (fermentmel + vand) svarer det til 100-200 g aktiv surdej pr. kg mel.
Indhold: 1kg
Indeholder: HVEDEMEL, DURUMHVEDEMEL, tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), tør gær, melbehandlingsmiddel (enzymer (oxidase, amylase, xylanase), E300) HVEDEGLUTEN. Se ingredienser med FREMHÆVET tekst for allergener. |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 1504/359 |
Fedt | 2 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g |
Kulhydrat | 66,2 g |
Heraf sukkerarter | 1,4 g |
Protein | 15,4 g |
Salt | 0,23 g |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.