Callebaut Bagechokolade Hvid Drops 250g

Vareid: 973677
Varenr.: 28574300262
69,95kr.


Disse hvide Callebaut chokoladedråber er skabt til at fortrylle dine bagværk med en smule magi. Forkæl dig selv og dine nærmeste med friskbagte kager, chocolate chip cookies og viennoiserie, der er beriget med disse lækre chokoladestykker. Disse unikke bage-drops er fyldt med den velkendte smag af den fløjlsbløde belgiske hvide chokolade og er designet til at klare ovntemperaturer op til 200 °C, takket være deres reducerede kakaosmørindhold.

Uanset om du ønsker at forvandle dine chocolate chip cookies, brownies, muffins, boller eller kager, så er disse chokoladedråber den ultimative bagekammerat. Deres alsidige størrelse gør dem perfekte til en bred vifte af bagværk. De smelter ikke helt væk under bagningen, og det er vigtigt at blande dem i dejen til sidst for at undgå farvning eller smeltning under æltningen.

Sørg for at opbevare dem i en temperatur mellem 12 – 20 °C, i en tør og forseglet emballage, for at bevare deres kvalitet og smag. Med disse hvide Callebaut chokoladedråber kan du tilføre dine kreationer en lækker og forførende dimension af chokoladesmag.

Indhold: 250 gram hvid bagechokolade drops.
Indeholder 20% kakaotørstof.Teknisk betegnelse: CHW-DR-75V001-552
Ingredienser: sukker, kakaosmør, sødMÆLKspulver, kakaomasse,lactose (MÆLK), vallepulver (MÆLK), emulgator: lecithin (SOJA)
Halal

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)2158/516
Fedt27 g
Heraf mættede fedtsyrer16 g
Kulhydrat61 g
Heraf sukkerarter60 g
Protein5,8 g
Salt0,18 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.