Callebaut Bagechokolade Mælk Drops 250g

Vareid: 973113
Varenr.: 28574300700
69,95kr.


Disse Callebaut chokoladedråber er 100% mælkechokolade skabt til bagning, så du kan forkæle dig selv og dine kære med en vidunderlig smagsoplevelse. Brug dem til at skabe friskbagte lækkerier som chokolade chip cookies, viennoiserie og meget mere. Disse dråber indeholder den karakteristiske velafbalancerede smag af belgisk mælkechokolade og er designet til at bevare deres form ved høje ovntemperaturer op til 200°C, takket være en særlig sammensætning med mindre kakaosmør.

De alsidige dråber er perfekte til en bred vifte af bagværk, fra chokolade chip cookies til brownies, muffins, boller og kager. Deres generøse størrelse betyder, at de ikke helt smelter væk under bagningen, hvilket giver en dejlig tekstur og smag til det færdige produkt.

For bedste resultat anbefales det at blande chokoladedråberne i dejen helt til sidst i ælteprocessen. Dette sikrer, at de bevares i deres form og smag, og forhindrer, at dejen farves eller smelter af dråberne under æltningen.

Husk at opbevare disse lækre dråber mellem 12 – 20 °C, i et tørt miljø og i den lukkede emballage, for at bevare deres friskhed og kvalitet.

Indhold: 250 gram mælke bagechokolade drops.
Indeholder 28,3% kakaotørstof.
Teknisk betegnelse: CHM-DR-75X3-E4-U70
Ingredienser: sukker, kakaosmør, sødMÆLKspulver, kakaomasse,lactose (MÆLK), vallepulver (MÆLK), emulgator: lecithin (SOJA)
Halal

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)2158/516
Fedt27 g
Heraf mættede fedtsyrer16 g
Kulhydrat61 g
Heraf sukkerarter60 g
Protein5,8 g
Salt0,18 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.