Callebaut Chokolade Callets mørk 811 54,5% – 400 g

Vareid: 8734
Varenr.: 5410522556605
79,95kr.


Mørk kvalitetschokolade fra ikoniske, belgiske Callebaut med 54,5% kakao er denne lavet udfra deres signatur Wieze blandingen.Hele kakaobønnen bliver ristet, og dette betyder en skøn og kraftfuld smag, en solid kakaobase og delikate, frugtige noter. Med en afbalanceret, bitter smag er Callebaut mørk chokolade Callets perfekt til at lave glaze og smukke desserter.De har en perfekt størrelse til cookies og muffins. Ideelle til bagværk, dessert, is og konfekt, støbe flødeboller i silikoneform, ligesom de er perfekte som overtræk på cupcakes, kiks, cookies, osv.Chokoladeknapperne er specielt udviklet til at smelte, og du slipper derfor for at hakke dem før temperering, og så kan du temperere din chokolade til smukke chokolader med fyld. Callebaut er kendt for at lave noget af verdens bedste chokolade til bage- og konfektbrug, og benyttes af mange profesionelle kokke og konditore.Se vores andre lækre chokoladevarianter fra Callebaut her!Se video længere nede på siden hvordan du kan temperere din chokoladeOpbevaring: 12-20 ° C, i et mørkt, lugtfrit miljø.(Indeholder mindst 54,5% kakaotørstof)Krystalliseringskurve 45-50 gr – 27 gr – 31-32 gr

Ingredienser: kakaomasse 43,0%; sukker 43,0%; kakaosmør 13,0%; emulgator: sojalecithin <1%; naturlig vaniljesmag <1%

For allergener se fed skrift. 

Kan indeholde spor af mælk.

 

Ingredienser: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, naturlig vanille aroma. Kan indeholde mælk
Kosher

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)2303/550
Fedt36,6 g
Heraf mættede fedtsyrer22 g
Kulhydrat46 g
Heraf sukkerarter43 g
Protein5,1 g
Salt0,01 g
Vægt 0,4 kg
Supplier Number

811-E0-D94

Energi:

2307 kJ/551 kcal

Fedt:

36,6 g

- heraf mættede fedtsyrer:

21,9 g

Kulhydrat:

45,8 g

- heraf sukkerarter:

43,1 g

Kostfibre:

0 g

Protein:

5,1 g

Salt:

0,01 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.