Chokoladefarve Grape Violet 35 g – Sugarflair

Vareid: 14732
Varenr.: 634158974519
52,95kr.


Tilføj denne smukke, lilla farve til dit chokoladearbejde med Sugarflair Chocolate Color Violet Grape.Chokoladefarven er ideel til at dekorere dine egne transferark og tilføje dramatiske farver til chokoladearbejde generelt.Denne fungerer særligt godt sammen med hvid chokolade og giver et levende og iøjnefaldende farveudbrud.Du skal blot blande farven i tempereret hvid chokolade.

Ingredienser: kakaosmør, farve: (E 120) Karmin, (E 133) Brilliant Blue

Dette produkt er: nøddefri

Brugsanvisning: Fjern låget og sæt mikroovnen på fuld effekt (800w) i 10 sekunder. Rør godt efter hvert 10. sekund og gentag indtil det er helt smeltet. Alternativt kan du smelte farven ved at stille den i en gryde med varmt vand. Pensl derefter farven over en chokoladeform eller på en acetatplade for at skabe farverige designs, der vil forvandle dit chokoladearbejde.

Vær opmærksom på at udseendet af disse farvestoffer inde i bøtten kan ligne “skimmelagtige”, hvide mærker og cirkulære mærker på farven. Vi kan forsikre dig om, at disse mærker ikke er skimmelsvamp, og de er en naturlig adskillelsesproces kendt som kakaosmørblomst eller “fedtblomstring”. Denne “opblomstring” er forårsaget under fremstillingsprocessen når farven er afkølet eller hærdet, hvilket forårsager ujævne krystaller. For at skimmelsvamp kan vokse, kræver det vand, og chokolade er klassificeret som vandfri (indeholder ikke vand). Hvis du smelter chokoladefarven igen, forsvinder mærkerne, og det vil virke og smage som forventet.

Maksimal dosis: 4 g. pr. kg.

 

Ingredienser: kakaosmør, farve: E120, E133.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)3771/901
Fedt99,9 g
Heraf mættede fedtsyrer63,1 g
Kulhydrat0 g
Heraf sukkerarter0 g
Protein0,01 g
Salt0,003 g
Vægt 0,035 kg
Supplier Number

C311

Farve

Lilla

Tåler mikrobølgeovn

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.