Hawos Kornkværn Müehle 2

Vareid: 970026
Varenr.: 28574300278
4.199,95kr.


Hvorfor kværne mel selv?

Almindeligt hvidt mel er fremstillet med henblik på holdbarheden. Dette sker på bekostning af de vitale andele af korn som er vigtige for vores ernæring. Hvidt konsummel indeholder kun et smags- og lugtneutralt udtræk af korn, den såkaldte melkrop, der ikke har nogen nævneværdig ernæringsmæssig værdi.

I fuldkornsmel er alle dele af det hele korn bevaret, men efter kværneprocessen fordamper vitaminerne og værdifulde vital- og aromastoffer hurtigt. Mange ting smager bedst, når de er friske, og
mister deres værdi ved opbevaring – det samme er gældende for mel. Vores forslag er derfor: Køb hele korn og kværn dem selv! På den måde har man altid frisk mel og kan løbende kværne nyt efter behov. Med din egen kornkværn er du med andre ord sikker på altid at have friskkværnet mel til dine bageprojekter.

Hawos Müehle 2 Kornkværn er en kraftfuld kværn i et enkelt og stilrent design. Kværnen har en kapacitet på 13,2 kg/time. Dimensioner: 20 (L) x 20 (B) x 45 (H) cm. Vægt: 11,6 kg. Effekt: 600 Watt Tragtkapacitet (hvede): ca. 1500 gram Møllesten diameter: 100 mm Frihøjde til skål: 17 cm Leveres med 10 års fabriksgaranti.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.