UDSOLGT

Fedt til chokolade 100 g

Vareid: 6721
Varenr.: 031-10114-vs
25,00kr.


Dette fedt kan anvendes til at fortynde chokolade som for eks. når man laver flødeboller istedet for kakaosmør.Kan også bruges til chokolade fontænen, så chokoladen bliver rigtigt smukt flydende.OBS at chokoladefedt smeltes seperat, og derfor først skal tilsættes chokoladen, når denne er begyndt at smelte.Chokoladefedt er en økonomisk gevinst i forhold til kakaosmør, og er vegetabilsk!Produktet er vejet af under fødevaregodkendte forhold i condibøtte, som du nemt kan genanvende.

Ingredienser: Vegetabilsk hærdet ( palmekerneolie ), emulgator: solsikkelecithin

Kan indehodde spor af: æg og nødder

Blandingsforhold til chokolade til flødeboller: 200 g fedt til 500 g chokolade – så bliver den smukt, blank og flydende.

Vægt 0,115 kg
Supplier Number

10114

Energi:

3700KJ/895kcal

Fedt:

100 g

- heraf mættede fedtsyrer:

9,5 g

Kulhydrat:

0 g

- heraf sukkerarter:

0 g

Protein:

0 g

Salt:

0 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.