Fondant Raven Black 1 kg

Vareid: 4056
Varenr.: 8720143515156
114,95kr.


Sort fondant fra FunCakes 1 kgDæk en kage med det, rul det rundt om dine romkugler, lav dyr – kun din egen fantasi sætter grænser. Bliver produktet for hårdt alt imens du arbejder med det, kan du tilføje et par få dråber madolie, hvilket vil gøre fondanten mere smidig igen.Ny og forbedret opskrift!Takket være den nye og forbedret opskrift fra FunCakes, er fondanten nu mere fast, mere elastisk og du kan få en endnu mere jævn og glat overflade end før. På grund af den ekstra fasthed er fondanten let at arbejde med, under enhver tilstand, hvilket gør det godt at bruge i varme og fugtige klimaer. Plus fastheden mindsker chancen for at den revner. Sig farvel til den frygtede “elefanthud”!Takket være den ekstra elastiske opskrift er fondanten mere fleksibel og smidig end før, og du kan lave bedre og skarpere kanter. Dette gør det også endnu nemmere at modellere med FunCakes fondant, og alle former og designs kan nu nemt laves. Fejl kan fjernes meget bedre, og fondanten kan rulles ud ekstra tyndt. Ønsker du at skære former i fondanten, er du nu sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer. Den nye opskrift gør den velegnet til alle fra nybegyndere til professionelle!FunCakes fondant er egnet til at blive indfarvet med pastafarver. Efter du har indfarvet fondanten, lad den da hvile nogle timer og ælt fondanten igen før videre brug. FunCakes fondant fås i mange forskellige farver.For at dække en rund kage med en Ø24/26 cm har du brug for ca. 600 g fondant. Hvis du ønsker at lave dekorationer som en bue, tilføj da en smule tylose pulver.BeskrivelseSort kvalitetsfondant fra FunCakes med vaniljesmag. Fondant er en slags glasur, der pga. sin struktur også betegnes som “spiselig modellervoks”. Ligesom glasur anvendes det til overtræk, men kan også bruges til udstikning og modellering af figurer.Denne fondant er kendetegnet ved at være ekstremt fleksibel og nem at bruge takket være dens bløde og elastiske struktur.Sådan gør duBrug en kagerulle eller en rullepind sammen med lidt maizena til at udrulle fondanten. Husk at starte med at ælte den godt igennem – så bliver den lettere at arbejde med!Du skal bruge ca. 500 g fondant for at overtrække en rund kage med en diameter på 25 cm eller en firkantet kage på 20 x 20 cm.Efter brug hærder fondanten uden at efterlade revner.Fondant er bl.a. også kendt som glasur, icing, sugarpaste, sukkerdej, sukkerpasta, dekorfondant og MMF.HoldbarhedCa. 6-9 måneder. Opbevares tørt i lufttæt emballage. Fondant bør ikke opbevares på køl, da det får den til at tørre ud.Dette produkt er Halal, Kosher D og glutenfri (NL-090-003) certificeret.Funcakes fondant er velegnet til vegetarer og veganere.

Ingredienser: sukker (80%), glucosesirup, vegetabilsk fedt (palme kerne, palme), vand, fugtighedsbevarende middel: E422, fortykningsmiddel: E415, E466, konserveringsmiddel: E200, syre: E330, naturlig aroma, farve: E153. 

Kan indeholde spor af: mandler. AZO fri.

Ingredienser: sukker (79%), vegetabilsk fedt (palmekerne, palme), glukosesirup, vand, fugtighedsbevarende middel: E422, emulgator: E471, fortykningsmiddel: E415, E466, naturlig aroma, konserveringsmiddel: E200, syre: E330, farve: E153. Kan indeholde spor af: nødder. Se ingredienser med fed skrift for allergener. Dette produkt er halal-, kosher- og glutenfrit certificeret. Funcakes fondant er velegnet til vegetarer og veganere.
HalalKosherVegetarianGluten free

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1685/403
Fedt6,7 g
Heraf mættede fedtsyrer4,6 g
Kulhydrat85,2 g
Heraf sukkerarter82,8 g
Protein0 g
Salt0,1 g
Vægt 1,0 kg
Supplier Number

F20530

Energi:

1685 kJ/403 kcal

Fedt:

6,7 g

- heraf mættede fedtsyrer:

4,6 g

Kulhydrat:

85,2 g

- heraf sukkerarter:

82,8 g

Kostfibre:

0 g

Protein:

0 g

Salt:

0,1 g

Farve

Sort

Vægt

1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.