UDSOLGT

Frysetørret Hindbær 25 g

Vareid: 2103
39,95kr.


Frysetørret hindbær har en frisk og let syrlig smag, en herlig duft og en flot farve. Velegnet til mange forskellige formål fx konfekt, flødeboller, hjemmelavet müsli, kager, is og desserter.Brug dem som de er, eller knus dem enten i en morter eller kør dem i en blender, så du får det fineste pulver.Produktet er vejet af under fødevaregodkendte forhold i condibøtte, som du nemt kan genanvende.

Indeholder: Frysetørret hindbær.

Friske bær fryses til minus 20 grader, bagefter de kommer i en frysetørringsmaskine. Her bliver der sat varme og vacuum på, så isen fordamper uden at produkter tør op.

Der er en stor fordel ved at gøre det. På den måde beholdes alle næringsstoffer, mineraler, smage, æsteriske olier og vitaminer og der tilsættes derfor ikke nogen form for tilsætningstoffer.

På den måde bibeholdes farve og struktur og den intense kraftige smag og de har en lang holdbarhed, og der bliver fjernet 85% af vandet. Frysetørrede hindbær er perfekt til pynt på is og desserter. Sammen med marcipan og nougat er det helt perfekt til den hjemmelavede konfekt.

Man kan også bruge dem til wienerbrød, muffins og andet bagværk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vægt 0,04 kg
Supplier Number

18606

Energi:

952,7 kj / 228,2 kcal

Fedt:

1,9 g

- heraf mættede fedtsyrer:

0,1g

Kulhydrat:

30,1 g

- heraf sukkerarter:

30,1 g

Kostfibre:

0 g

Protein:

8,1 g

Salt:

0 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.