50%

Julias Cupcakes

Vareid: 1973
Varenr.: 9788792042064
74,98kr.


Julia’s Cupcakes
af Julia Lillienthal Kehlet

Har du også svært ved at tage skridtet fra de skæve, hjemmebagte muffins til kunstnerisk udførte cupcakes, der ligner dem, man ser i bladene? Så er det Julia?s Cupcakes, du skal have fat i!

Julia er passioneret og professionel cupcakeekspert, og deler i sin labre cupcakebog rundhåndet ud af sin ekspertise. Med Julias Cupcakes får du opskrifter på vaniljecupcakes og chokoladecupcakes, som kan varieres i det uendelige. Du lærer at fremtrylle flere slags frosting og alverdens kreativ pynt af royal icing og fondant, hvorved du kan lave cupcakes med et personligt twist designet specielt til særlige lejligheder lige fra barnedåben, brylluppet og konfirmationen og til din særlige venindes polterabend.

I bogen får du 65 af Julias Cupcakes med forfatterens egne skabeloner og vejledning til festlig og fantasifuld pynt samt Julias egne tips og favoritter. Julias Cupcakes er både til dig, der allerede er godt i gang med cupcakebageriet, og til dig, der helt fejlagtigt går rundt og tror, at cupcakes kun er noget for særligt kreative.

Julia står bag Cupcakefabrikken i Aarhus.

Supplier Number

06-apr

Juledage

21

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.