Påskeæg chokoladeform – large 14 cm

Vareid: 5545
Varenr.: 5015462192847
74,95kr.


Lav din helt egen chokolade påskeæg med Cake Star-ægform! Denne sjove og lette form er perfekt til fremstilling af store chokoladeæg, der kan dekoreres og tilpasses med glasur, eller chokolade. Fantastisk til børn!Hvert sæt indeholder 2 x halv æg form.For at bruge, spred et tyndt lag smeltet chokolade i formen ved hjælp af bagsiden af en ske. Vend på hovedet og læg i køleskab på fedtpapir i 5 minutter. Tillad chokolade at størkne. Gentag indtil ønsket tykkelse er opnået. Når du har sat dig fast, vil chokoladeæget nemt komme ud af formen. For at holde begge halvdele sammen, varme forsigtigt kanterne af hver halvdel, indtil de smeltes og presses let sammen. Tillad at størkneDimensioner: 140 x 93 x 49 mm

Fyld chokoladen i formen og skrab overfladen for overskydende chokolade med en spartel. Vend formen, og banke let på den, så overskydende chokolade kan løbe ud. Nu kan du skrabe formens overflade, for overskydende chokolade, igen. Herefter sættes formen på køl til chokoladen er helt størknet. Nu kan chokolade skallerne fyldes, med dit ønskede fyld. Hæld fyld i, til lige under kanten, så du kan lukke med chokolade igen. Skrab endnu en gang overfladen. Sæt på køl igen, til chokoladen er helt størknet og nu kan du vende dine fyldte chokolader ud på bordet, ved at banke formen ned i bordet, så de ryger ud af. 

Rengøring

En chokoladeform skal vaskes op i varmt vand men ikke med end 60 grader, uden brug af opvaskemiddel, da det kan få chokoladen til at hænge fast. Den kan således heller ikke kommes i opvaskemaskinen. Tør efter med et rent viskestykke eller en stk vat, så du undgår kalkaflejringer (disse kan afgive mærker på chokoladen)

Supplier Number

84833

Fødevarekontakt godkendt

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.