Professionel chokoladeform i polycarbonat – Sheep CW1727

Vareid: 9031
Varenr.: CW1727
155,00kr.


Chokoladeform i professionel kvalitet fra belgiske Chocolate World til at fremstille dine egne små får.Fyld dem med din yndlingssmag, og server.De er virkelig skønne!Se mange flere lækre forme her fra Chocolate World

Materiale: Polycarbonat

Dimensioner
Model dimensioner: 37,5 x 32 x 12,5
Formestørrelser: 275 x 135 x 24 mm

Til at lave dobbelt figurer

Fyld chokoladen i formen og skrab overfladen for overskydende chokolade med en spartel. Vend formen, og bank let på den, så overskydende chokolade kan løbe ud. Nu kan du skrabe formens overflade, for overskydende chokolade igen. Herefter sættes formen på køl til chokoladen er helt størknet. Nu kan chokoladeskallerne fyldes med dit ønskede fyld. Hæld fyld i til lige under kanten, så du kan lukke med chokolade igen. Skrab endnu en gang overfladen. Sæt på køl igen til chokoladen er helt størknet og nu kan du vende dine fyldte chokolader ud på bordet, ved at banke formen ned i bordet, så de ryger ud af. 

Rengøring

En chokoladeform i polycarbonat skal vaskes op i varmt vand men ikke med end 60 grader, uden brug af opvaskemiddel, da det kan få chokoladen til at hænge fast. Den kan således heller ikke kommes i opvaskemaskinen. Tør efter med en ren mikrofiberklud eller et stykke vat, så du undgår kalkaflejringer (disse kan afgive mærker på chokoladen)

Supplier Number

CW1727

Materiale

Polycarbonat

Tåler maskinopvask

Nej

Tåler kun opvask i hånden

Ja

Fødevarekontakt godkendt

Ja

Højde (cm)

2,4

Bredde (cm)

17,5

Længde (cm)

27,5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.